UGENS BLOGGER - COPENHAGEN STORIES

UGENS BLOGGER - COPENHAGEN STORIES

Denne uges bloggere har et misundelsesværdigt venindeskab! De har et sprudlende dejligt humør og man bliver kun glad af at læse på deres blog. Pigerne skriver om alt fra nyt til hjemmet, steder at drikke cocktails samt personlige indlæg. Læs med og lær Copenhagen Stories pigerne bedre at kende her! Lifestyle -

Hej Copenhagen Stories, hvordan har I det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej Nouw! Vi har det fantastisk og ligeså føles det helt fantastisk at have ugens blog! Det er jo en slags bekræftelse af det arbejde vi laver – og hvem kan ikke godt lide bekræftelse? Hverdagen for en blogger er i sin enkelthed at skrive om det, der interesserer én - og derfor er det dejligt med sådan en "titel", som også kan styrke lysten til at blive endnu bedre til sit arbejde. Så I kan godt glæde jer til en propfyldt blog nu :-)

Hvad kommer vi til at læse mere om på jeres blog?
Fordi vi begge har en travl hverdag med +40 timers arbejde ved siden af bloggen, så har den mørke vintertid gjort det svært at skyde en masse outfitpost – men det vender nu! Foråret og sommeren er virkelig bloggernes sæson, og vi glæder os til at skyde en masse fine, lyse outfitbilleder, hvor der er fokus på detaljen. Og apropos meget arbejde, så kommer der til at ske arbejdsmæssige ændringer fremover for os begge to – vi lover at holde Jer opdateret.

Derudover glæder vi os bare til at vise mere af os selv med alt, hvad der indebærer skønhed, mode, rejser og selvfølgelig gode gamle København.

Hvad er jeres bedste modetips generelt?
Egentlig kunne vi remse en masse små huskeregler op så som, at tøjet altid skal være nystrøget, at mixet materialer ser godt ud sammen, at din garderobe bliver bedre med Alexander Wangs basic tee i alle farver, og at høje hæle redder ethvert kedeligt outfit. Men når alt kommer til alt, så handler det om at have tøj på, som DU har det godt i. Man stråler langt mere, hvis tøjet man har på er komfortabelt. Så på med slå-om-kjolen, hvis du føler dig skøn i den!

Hvordan spenderer I helst jeres lørdag aften?
Fordi vi har så meget krudt i r****, så hader vi at ligge derhjemme på sofaenen lørdag aften. Det kan vi gøre alle de andre aftener. Så lørdag aften har vi allerhelst samlet alle vores dejlige veninder til lækker sushi, alt for højt musik, 100 gode cocktails, sladder og dans på bordene. Om det ender med en bytur eller ej er ikke det vigtigste, bare vi er samlet og får vendt alt fra A-Z.

Hvilke andre bloggere bliver I inspireret af?
Nu hvor vi er blevet en del af Nouw familien, glæder vi os til at følge med i de mange bloggere fra resten af Norden, men herhjemme findes der SÅ mange inspirerende bloggere. Vi har især et crush på Emilie Lilja, Laura Lundsgaard, EmilySalomon, Sus Wilkins, Freja Wewer, Tina Maria og Soulsisters.

Del jeres hemmelige talent med os!
Talent og talent... For at retfærdiggøre alt rosen, har vi stillet hinanden det spørgsmål :-)
Caro om Krisser: Krisser er en VIRKELIG god menneskekender. Hun kan nå igennem til alle og få alle til at føle sig værdsatte i hendes selskab. Det er derfor lidt af en gave at være venner med hende. Derudover er hun lidt af en haj til golf og har vist i sine unge dage været en af de skarpeste på græsset :-)

Krisser om Caro: Caro er et af de kvindemennesker jeg beundrer aller mest, og hun besidder rigtig mange talenter og kvaliteter, som kan gøre de fleste misundelige. Altfra at være en dronning på et dansegulv, til at være et overskudsmenneske, der kan rumme det meste, også når livet byder på sure citroner. Derudover er hun en sand kræmmer, det gælder både når hun handler hos den lokale grønthandler, hvor hun altid får pruttet prisen helt i bund, og så er hun skide dygtig til atfinde ting på loppemarkeder. Caro har virkelig fingeren på pulsen, når det gælder om at finde cool genbrugsting til hjemmet.

Hvor ser I jer selv om 10 år?
Om 10 år kan vistadig finde på at drikke os halvsnaldret på en onsdag aften og sludre tillangt ud på natten...også selvom at der er kommet mænd og børn til. Men viføler os ret overbeviste om, at vi stadig arbejder sammen - hvad enten det erpå bloggen eller om vi har startet noget nyt op sammen. Èn ting er sikkert: vi har stadig voresdaglige kontakt, hvor alt fra tøjkrise til vigtige e-mails bliver vendt.

Hvad er opskriften på succes for jer og jeres blog?
Vi tror, atsuccesen bunder i, at vi er troværdige og personlige. Blogging handler ikkealtid om at være den bedste retoriker eller bedste fotograf – det handler megetmere om personlighed og formidling. Så det er nok nærmere kombinationen afdisse, som har gjort det hele muligt. Og så er det altså bare rart, at vi erto! Vi kan aflaste, inspirere, opmuntre og sparre med hinanden – det er guldværd. Det skulle alle prøve...

Nævn 3 ting som I ønsker jer lige nu!
Årh det skulle ligevære en jordomrejse med ubegrænset konto, Børge Mogensens Spanske Stol og så ervi ret vilde med Betina Ask Designs, som laver de fineste plakater.

Besøg Copenhagen Stories blog her: Nouw.com/copenhagenstories