Ugens blogger - Christmas Edition: Olivia Bach

Ugens blogger - Christmas Edition: Olivia Bach

Profile - 2

Hej Olivia. Glædelig jul! Hvordan skal du fejre julen?

Tusind tak! I år skal jeg fejre julen hjemme hos mig selv, sammen med hele min mors familie. Det bliver derfor også en stor jul i år, hvilket jeg ikke har været så meget vant til fra tidligere.

Hvad var dine top tre juleønsker dette år?

Min ønskeliste i år har været fyldt med en masse lækkert undertøj, smykker og stel. Love Stories laver det fineste undertøj samt nattøj, og jeg ønsker mig egentligt bare det hele, haha. Derudover ønsker jeg mig nogle armbånd fra smykkemærket Lene Visholm, som laver de absolut fineste feminine armbånd og generelt smykker. Royal Copenhagen stel står altid på min ønskeliste, så det gør det selvfølgelig også i år.

Hvordan vil du beskrive den perfekte juleaften?

Min perfekte juleaften bliver fejret sammen med min familie, helt stille og roligt. Jeg er ikke god til at være alt for mange mennesker, og nyder derfor de år hvor det bare har været os. Derudover skal der selvfølgelig være god mad, og en masse sovs.

Hvad synes du, er det bedste ved juletiden?

I år har der ikke været særlig meget julestemning at hente hos mig, da jeg har skrevet SRP det meste af tiden. Normalt ville jeg dog sige, at julebagning er noget jeg absolut elsker. Jeg plejer at gøre det både sammen med mine veninder, og sammen med min mor og søster. Derudover elsker jeg at bruge tiden sammen med mine venner, hvor vi ofte får afholdt en julefrokost eller to. Julelysene er nu også noget, jeg virkelig elsker ved juletiden.

Hvad er din absolut yndlings julesang?

Jeg er generelt ikke så meget til julemusik, men synes da at det er hyggeligt engang imellem. Min indre Justin Bieber fan må derfor også krybe til korset, og sige at det er hans sang der hedder “Christmas Love”. Af de ældre sange er Mariah Carey “All I Want for Christmas” og Chris Rea “Driving Home for Christmas” også gode bud.

Hvad er den bedste julesnack?

Jeg elsker vaniljekranse, og selvfølgelig æbleskiver! Jeg har lidt en sød tand, og de to er klart mine julefavoritter.

Hvilken julefilm er et must at se i år?

Jeg så en ny film på Netflix for et par uger siden, der hedder The Holiday Calender. Den var super sød, og et godt bud på en ny julefilm. Ellers kan man aldrig gå galt i byen med klassikere såsom Home Alone, eller The Santa Claus filmene.

Hvordan spenderer du helst dine juledage?

Jeg spenderer helst mine juledage sammen med min familie eller venner, hvor at vi enten laver ingenting eller bager. Ellers elsker jeg noget så simpelt som at lave frokost eller aftensmad sammen, og bare nyde hinandens selskab. Det er for mig, det julen handler om.

Hvad er bedst? Spændingen ved at få gaver eller spændingen ved at give gaver?

Spændingen ved at give gaver! Jeg elsker at bruge tid på hver enkelt gave, og virkelig putte en tanke bag. Det behøver ikke altid at være dyrt, for at det er en god og betydningsfuld gave. Mine venner og familie siger også at jeg giver de bedste gaver, så det håber jeg at leve op til igen i år.

Hvis du vil se mere til søde Olivia, kan du følge hendes blog lige her: @OliviaBach