UGENS BLOGGER - CECILIE DRÆBYE

Denne uges blogger er smukke Cecilie. Hun vil på bloggen dele relevante samarbejder og fashion posts. Ifølge Cecilie skal man ikke gå ned på smykker og det kan pifte ethvert outfit op. Læs med her og lær Cecilie bedre at kende. Profile - 1

Hej Cecilie, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hej, jeg har det fantastisk! Det er da en super fed følelse og så sejt, at jeg inden for en måned på Nouw, allerede er blevet udnævnt til ugens blogger. Det er jeg meget taknemmelig og beæret over. Man bruger jo meget tid, på at få sin blog til at køre rundt, så det er super rart at få en lidt anerkendelse for ens hårde arbejde.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?

Inden for den nærmeste periode, vil der komme nogle lækre fashion relaterede indlæg, samt forskellige lækre produkter, som jeg er vild med. Derudover vil der komme noget om et nyt og spændende samarbejde, som jeg er blevet tilbudt, hvor man får mulighed for at opnå sin drømmebody! Jeg glæder mig så meget, til at fortælle nærmere om det meget snart, så hold øje med bloggen inden for de næste par uger.

Hvad er dit bedste modetip generelt?

Mit modetip er helt klart, at man skal følge med i de nyeste modetrends, men stadig twiste det med sit eget personlige præg. Man skal derudover altid føle sig tilpas i det outfit man nu har på, ellers er det ikke meget værd at rende ud i det, det er simpelthen det værste. Derudover synes jeg altid det er super cool, at præge sit outfit med en masse lækre smykker, som lige sætter prikken over i’et ved dit outfit. Så gå ikke ned på smykker ved dit outfit, jeg er i hvert fald vild med det.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?

Det er faktisk meget forskelligt, hvordan jeg foretrækker at spenderer min lørdag aften. Jeg elsker at være sammen med en masse søde veninder, hvor vi hygger med gode drinks, både hjemme men også i byen, senere på aften. Men derudover, er der altså heller ikke noget bedre end, at bruge lørdag aften hjemme på sofaen, i selskab med min familie, lille hund og kæreste. Det er bare ren afslapning, hvor man kan lave det man lige har lyst til. Samt se en god film eller serie på tv’et.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg har nogle faste bloggere, som jeg både følger her på Nouw og Instagram. Bla. er nogle af dem Tina Maria, Sandra Willer, Maria Kragmann og Melissa Bentsen. Jeg synes de alle sammen er meget inspirerende i forhold til deres stil, væremåde, deres indkøb og meget mere. Jeg følger selvfølgelig en masse flere, men dette er primært dem, hvor jeg altid læser deres nyeste indlæg og lign.

Del dit hemmelige talent med os!

Uha, den er lidt svær. Vil ikke sige som sådan, at jeg har et hemmeligt talent. Om man kan kalde dette et hemmelig talent, ved jeg faktisk ikke helt hehe. Men jeg er en person som ikke giver op så let og er meget ved holden. Når jeg først har sat mig noget for, vil jeg også altid helst fuldføre det. Jeg er af person, en der altid vil mine nærmeste og omgivelser det bedste, og er derfor også meget overbærende, selvom man nogle gange skal sluge nogle kameler, som man siger.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

Jeg går lige i øjeblikket i 3.g på Niels Brock, hvor jeg studerer markedsføring. Jeg kunne vildt godt tænke mig, at arbejde med noget inden for det i fremtiden. Hvis man skulle drømme højt, gad jeg godt sidde på et stort magasin i New York, hvor jeg var med til at lave forskellige reklamer, markedsføring og andre ting generelt inden for mode. Helst også i en stor fed taglejlighed, med en god løn, så man kunne besøge de mange lækre butikker, hihi.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?

Succes for mig er helt klart mine læsere! Jeg og bloggen ville ikke være der uden læsere. Det er dem som er med til at holde mig i gang, og giver mig lysten til at blive ved! Så bliv endelig ved med at kommentere. Det er jo dem, som er med til at bedømme det jeg lægger op, og om de kan lide det.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Nu er det ikke længe siden, at jeg har haft fødselsdag og juleaften, så en masse af mine ønsker er jo blevet opfyldt her. Derudover kan jeg godt lide at forkæle mig selv ind imellem, så der bliver mine ønsker også opfyldt, hehe ups. Men jeg har da stadig lidt ønsker.

1. Jeg ønsker mig i øjeblikket nogle super fine Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe, som passer til min ring, jeg fik i 18 års fødselsdagsgave. De er så fine.

2. Derudover ønsker jeg mig også den fine vase fra Royal Copenhagen i medium størrelse, samt deres lille fad. Det kunne pynte så fint på mit værelse.

3. Til sidst, så har jeg også længe kigget på et krøllejern fra GHD og er faldet for det der hedder ”Curve classic wave wand”. Det laver de fineste og mest naturlige bølger i håret. Det kunne være så fint, lige at kunne lave lidt enkle og naturlige bølger i sit hår.