Ugens Blogger - Camilla Rigmor

Denne uges blogger er seje Camilla Rigmor, som allerede har opnået stor succes på kort tid. På bare 7 måneder har hun oplevet ting, som man normalt ikke lige oplever. Læs med her og bliv inspireret af en passioneret kvinde! Profile -

Hej Camilla Rigmor, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Årh ha' jeg har det fantastisk, kan slet ikke lige vænne mig til alt den opmærksomhed, er utrolig taknemlig og nu med Danmarks største dameurs profil på Instagram, skrider tingene drastisk frem ad.

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
I kommer ihvertfald til at læse en hel del mere om mine ure, da jeg har lavet optagelser med TV2, som snart er klar til offentliggørelse, derudover vil jeg nok dele mine seneste kup & oplevelser.


Hvad er dit bedste modetip generelt?
Hvis man ejer en eksklusiv taske, burde man også investere i et eksklusivt ur. Jeg går aldrig ud af døren uden et lækkert ur.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Mine lørdage er jeg altid på Michelin restauranten Henne Kirkeby Kro, da det er der jeg arbejder, men har haft 1 weekend fri, hvor jeg brugte min lørdag aften på et fantastisk Speedmaster event med Omega, hvor jeg var så priviligeret at have Andreas Mogensen (danmarks første astronaut) som bordherre. Nok den mest beriget lørdag i længere tid, så gør det ikke noget, at man ikke har fri så tit.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?

Jeg syntes, sådan en som http://angelicablick.se er yderst inspirerende, hendes liv ser hyggeligt ud og det smitter, man får lyst til at gøre noget godt for sig selv.


Del dit hemmeligetalent med os!
Jeg skaber oaser via mine billeder og prøver at farve koordinere dem bedst muligt.


Hvor ser du dig selv om 10 år?
Altså som tingene har foldet sig ud for mig bare de sidste 7 måneder, er der ikke nogen grænser for, hvor jeg står om 10 år, mine drømme er gået i opfyldelse op til flere gange i løbet af de seneste par måneder. Så målet er nok bare at forsætte min udvikling, lære noget nyt hver dag & nyde livet på bedste vis.

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Tror det at være mig selv, og gå mine egne veje altid har været en stor del af mig. Jeg går efter mine mål i livet og tror på min selvstændighed driver mig rigtig langt.


Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!

Årh et par ugers ferie på Bahamas ville ikke være dumt, måske lidt flere timer i døgnet så jeg har mere tid til at eksponere min blog endnu mere.. Og jeg kunne godt bruge et års forbrug af kaffe hos Starbucks..

​Besøg Camilla Rigmors blog her: Nouw.com/Camillarigmor