UGENS BLOGGER - BYROSEMARIA

Ugens blogger er i denne uge Rose. En inspirerende og hårdtarbejdene pige, som har styr på mode, mad og yoga. På hendes blog kommer I til at få et indblik i Roses verden samt læse om andre seje karrierekvinder igennem hendes #girlboss interviews. Læs med for at få mere af vide om Rose! Lifestyle -

Hej Rose, hvordan har du det? Hvordan føles det at haveugens blog?
Jeg har det godt men travlt for tiden. Det er en kæmpe ære at have ugens blog. Jeg bliver helt glad i låget af anerkendelsen - og det er lidt nemmere at overskue travlheden, når man er glad!

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Mere mode! Jeg har en ambition om at lave mange flereinspirerende outfit post sammen med Martina - og så vil der være mere fokus på karriere også. Har netop introduceret temaet #girlboss på bloggen - et miniinterview med nogle at de seje ladies jeg har i mit netværk bådeprofessionelt og gennem bloggen.

Hvad er dit bedste modetips generelt?
Føl dig godt tilpas i det du har på. Hvis du ikke kan forlige dig med dit tøjvalg, smitter det af på din udstråling, så vær bevidst om at have det godt i tøjet. Med selvtilliden i orden kan selv T-shirt og jeans være et fashionstatement fuld af personlighed.

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Helt ærligt? Derhjemme! Jeg knokler så meget i hverdagen, at weekenderne er blevet et frirum. Meeeen, jeg er da heller ikke bleg for at invitere pigerne på hjemmelavet middag eller se, hvad der sker på Københavns(gode!) restaurantscene i ny og næ.

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Der er så mange sindsygt dygtige professionelle bloggere derude, der får alle os andre til at ligne de rene amatører. Det er svært at vælge blot nogle få, men hvis jeg skal, bliver det hollandske Negin Mirsalehi, der får alt fra sneakers til couture til at se usandsynligt godt ud. Norsk-fødte og London-bosatte Hedvig fra bloggen thenorthernlight.com, der har en misundelsesværdig effortless nordisk stil. Herhjemme fra er jeg vild med Emily Salomons univers og små velskrevne og personlige hverdagsglimt. Mad inspiration henter jeg hos Maria fra bloggen Vanløse Blues og så er jeg altid imponeret over Martinas evne til at finde de aller-bedste kameravinkler i alle anledninger.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg synger ufatteligt godt… I badet! Alle andre steder er jeg komplet tonedøv.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Ideelt set på en eksotisk ø med en friskpresset juice ved hånden, laptoppen (hvis de stadig findes om 10 år) på skødet i gang med at skrive dagens beretning - måske en bog - velvidende om, at jeg er gift med en mangemillionær og ikke behøver bekymre mig om, hvad der står på bankkontoen. Der gør vel ikke noget at drømme, vel?

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Indtil videre har det været hårdt arbejde, dedikation, vedholdenhed og netværk. Men fremover nu, hvor basen er etableret, vil et succeskriterie helt klart være at bidrage med noget mine læsere kan bruge. Om det så bare er et lille smil i deres hverdag eller noget, der inspirerer. Så længe det er gjort med integritet - og en lille smule humor, så det hele ikke bliver så seriøst. Det er jo bare for sjov det hele :)

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Den mørkeblå INGRID taske fra The Bag Collection by Malene Birger, Et rosen-mønstret top-og buksesæt fra Ganni (Allen Georgette) og mere tid ;)