Ugens blogger - Blogger on heels

Denne uges blogger er dygtige Henriette, som driver bloggen Bloggeronheels.dk. Hun deler alt hvad hun kan lide og bliver inspireret af såsom mad, mode og personlig stil. Læs med og lær kvinden bag bloggen bedre at kende! Lifestyle -

Hej Henriette, hvordan har du det? Hvordan føles det at have ugens blog?
Hello! Jeg har det helt igennem fantastisk! Jeg er spændt og glad og hvordan kan man ikke være det, når foråret er så småt på vej? Foråret har generelt en dejlig virkning på mennesker. Jeg har sommerfugle i maven, bliver en smule nyforelsket i min kæreste igen, har store smil på læberne og så elsker jeg at planter og blomster springer ud! Og nå ja så er jeg jo også blevet udvalgt som ugens blogger – hvilket slet ikke er så tosset, nu hvor jeg er ny blogger hos jer =)

Hvad kommer vi til at læse mere om på din blog?
Uh jamen der sker altid mange forskellige ting på min blog. Da det jo er en mode og livsstilsblog, så vil I helt sikkert komme til at se endnu flere outfitbilleder. Derudover har jeg en masse dejlige opskrifter, som bare venter på at blive afprøvet og delt på bloggen. Og så har jeg nogle DIY projekter, hår tutorials og ikke mindst en masse forårsrelateret inspiration i ærmet til jer.

Hvad er dit bedste modetip generelt?
Uh den er svær, da moden jo i øjeblikket præger meget af personlig stil. Dog går man aldrig galt i byen, hvis man har lidt ruskind, slå-om kjoler, cowboynederdele og dusede og kongeblå farver hængende i garderoben. Men ellers så synes jeg bedst om, at man skal finde sin egen stil og stå ved den =)

Hvordan spenderer du helst din lørdag aften?
Min lørdag aften bliver enten brugt på en aften med veninderne, hvor vi hygger med en hyggelig middag og en god vin. Eller også tager jeg i biografen med min søde kæreste. Jeg er svært glad for min familie – så en familiemiddag ville naturligvis være well spent!

Hvilke andre bloggere bliver du inspireret af?
Jeg må indrømme at min inspiration finder jeg mere i magasiner, mennesker på gaderne og i tv’et end jeg finder det på blogs. Dog har jeg da mine favoritblogs, som jeg holder meget af at læse og følge med i såsom www.rockpaperdresses.com, www.emmamartiny.dk og www.weeonder.dk Men inspirationen kan komme af helt simple ting i min hverdag.

Del dit hemmelige talent med os!
Jeg er en total tal-nørd og elsker alt hvad der har med regnskab at gøre!

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Jeg kan slet ikke forestille mig at undvære bloggen. Så jeg blogger forhåbentlig stadigvæk til den tid – med et ønske om at det blev en fuldtidsblog. Og så er jeg nok blevet mor til en eller to små nyskabende bloggere ;-)

Hvad er opskriften på succes for dig og din blog?
Tålmodighed og kreativitet! De to ting spiller en væsentlig rolle, hvis man vil skabe succes for sin blog. Rom blev ikke bygget på 1 dag, så det kræver en masse tålmodighed, før man har en større læserskare. Derudover kan jeg godt lide at blogge og vise billeder fra min hverdag, såsom min morgenmad, hvad jeg shopper, hvordan jeg bor og min personlig stil. Det håber jeg også, at man kan mærke gennem bloggen, at jeg virkelig brænder for det.

Nævn 3 ting som du ønsker dig lige nu!
Jeg har længe sukket over Mulberry Bayswater i sort. Derudover vil jeg super gerne have et oliventræ i min stue. Og den sidste ting må helt klart være en rejse. Muligvis til Thailand, som jeg desværre ikke har haft muligheden for at besøge endnu.

Besøg bloggen her: Nouw.com/bloggeronheels