"Tyylini on sekoitus chiciä, eleganttia sekä modernia, klassista tyyliä"

"Tyylini on sekoitus chiciä, eleganttia sekä modernia, klassista tyyliä"

Viikon bloggaajamme on vasta viisi kuukautta blogia pitänyt Kiia-Maria, jonka unelma on tulla täysipäiväiseksi bloggaajaksi. Profile - 1


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen 23-vuotias hiljattain helsinkiläistynyt Kiia-Maria. Helsinkiin muutin Espoosta, mutta lapsuuteni olen viettänyt suurimmaksi osaksi Porvoossa.

Miten innostuit alunperin bloggaamisesta ja kauanko olet nyt blogannut?
Vaatteet ja muoti on olleet iso osa mun elämää niin kauan kuin muistan, joten halusin päästä jakamaan intohimoani niitä kohtaan. Ratkaisu siihen oli oma blogi. Olen nyt blogannut noin viisi kuukautta.

Mitä toivoisit saavuttavasti blogillasi?
Toivon tulevani ammattimaisemmaksi bloggaamisessa ja haaveeni on, että siitä on minulle oppia ja hyötyä omalle alalle työllistymisessä tai että se tulee työllistämään minut joku päivä kokoaikaisesti. ”Salainen haaveeni” on, että joku päivä voisin asua jossakin päin maailmaa täysipäiväisenä bloggaajana. Ehkä Berliinissä!

Suosikkiasiasi bloggaamisessa?
Kuvausten suunnittelu ja kuvaaminen. Tykkään olla kuvattavana sekä kuvata muita.Miten kuvailisit tyyliäsi?
Tyylini on sekoitus chiciä, eleganttia sekä modernia klassista tyyliä.

Mistä trendistä olet eniten innoissasi tänä keväänä?
Housupuvusta. Toimii aina, vuodesta toiseen! Tavoitteena olisi viimein hankkia ensimmäinen sellainen myös itselleni!

Mitkä ovat luottovaatekappaleesi?
Valkoinen silkkipaita ja mustat housut. Toimivat aina yhdessä sekä erikseen!

Mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota muiden pukeutumisessa?
Asusteisiin ja kenkiin. Hyvin tai huonosti hoidetuista asusteista tai kengistä voi päätellä asioita niiden kantajasta.Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Herään yleensä 7-8 välissä. Blendaan itselleni smoothiebowlin ja nautin sen sekä tuplaespresson. Samalla selaan Instagramia ja kuuntelen kirjaa tai katson jotain sarjaa Ipadista. Aamiaisen jälkeen yleensä siirryn koneen ääreen ja suunnittelen postauksia tai lähden kuvaamaan tai tapaamaan ystäviä tai töihin. Jos mulla on aamuvuoro, niin päivän askareet on aika lailla samat, mutta päinvastaisessa järjestyksessä.

Mitä kosmetiikkatuotetta ilman et voisi elää?
Vartalovoide. Atoopikon must-have!

Keiden vaikuttajien tyyleistä saat eniten inspiraatiota? Miksi juuri heidän?
Hmm… Vaihtelee, mutta nyt pidempään olen inspiroitunut Instagramissa Matilda Moreliuksen ajattoman kauniista tyylistä, Johanna Piispan modernin klassisesta tyylistä ja Sofia Ruudun klassisista asuista. Pinterestin puolelta inspiraatiosuosikkeina on jo vuosia olleet ketkäpä muutkaan kuin Olivia Palermo, Audrey Hepburn ja Coco Chanel.Seuraa Kiia-Mariaa:

blogi: @kiiamaria

Instagram: @_kiiamaria