"Trumpettilahkeiset housut ovat alkaneet houkuttaa"

"Trumpettilahkeiset housut ovat alkaneet houkuttaa"

Viikon bloggaajamme on tällä viikolla parikymppinen Inka, joka mieltää tyylinsä simppeliksi, rakastaa kissoja ja palaa halusta kehittyä bloggaamisen jokaisella saralla. Lue artikkelista myös mitä Inka odottaa syksyltä! Profile - 1


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Inka, 20-vuotias ja asun Vantaalla. Työskentelen tällä hetkellä myyjänä ja tavoitteenani on jossain vaiheessa opiskella tradenomiksi. Rakastan hitaita aamuja ja arjen pieniä iloja, olen kunnon crazy cat lady ja omistankin kaksi kissaa, opin tuskin koskaan juomaan kahvia ja koitan löytää asioista positiiviset puolet.

Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Blogia on tullut kirjoitettua vuodesta 2011 lähtien, mutta parin viimeisen vuoden aikana sitä on tullut tehtyä enemmän tosissaan. Parasta bloggaamisessa on vuorovaikutus lukijoiden kanssa ja itsensä toteuttaminen. Blogin avulla pystyn yhdistämään kiinnostuksen kohteeni samaan pakettiin esimerkiksi valokuvauksen, kirjoittamisen, kuvien muokkaamisen, muodin sekä kauneus- ja meikkijutut. Lisäksi samanhenkisiin ihmisiin tutustuminen on ihan huippua ja blogin kautta olen löytänyt elämääni muutamia tyyppejä, joita voin kutsua nyt lähimmiksi ystävikseni.

Mitä toivoisit saavuttavasi blogillasi?
Toivon, että voisin kutsua tätä jossain vaiheessa sivutyökseni ja haluan kehittää itseäni koko ajan niin tekstin tuottajana, valokuvauksessa kuin kuvien muokkauksessakin. Toivon myös, että se hyvä fiilis joka mulla on tätä tehdessä välittyy myös ruutujen toiselle puolelle.


Mikä on parasta syksyssä?
Koti-illat kun voi huoletta ilman huonoa omatuntoa maata sohvalla ja katsella hömppäsarjoja, chailatte ja pimenevät illat, ruska ja mahdollisuus monipuoliseen pukeutumiseen ennen kylmää talvea.

Millaisia syyshankintoja aiot tehdä?
Ostoslistalta löytyy ainakin hyvälaatuinen muhkea ja lämmin neule, mieluiten valkoinen tai harmaa poolokauluksella varustettuna. Neuleet ovat asia, joihin viime syksynä päätin alkavani panostaa ja en halua ostaa kaappiini enää yhtäkään hengittämätöntä akryylineuletta. Toiseksi haluan ostaa laadukkaat ja ajattomat nahkanilkkurit, joilla kelpaa tallustella syksystä toiseen. Luulen, että näillä kahdella hankinnalla pääsen jo pitkälle, ehkä joku syystakki vielä lisäksi?

Mikä on lempimuistosi kuluneelta kesältä?
Kesä oli kokonaisuudessaan todella onnistunut, vaikka ensimmäisenä tuppaakin ajatella ettei mitään ehtinyt tehdä. Ensimmäisenä mieleen jäi kuitenkin muutto uuteen asuntoon, minireissu Hankoon tyttöjen kanssa ja Ruisrock, joita kaikkia varmasti muistelen lämmöllä syksyn pimeinä iltoina.


Mistä trendistä olet eniten innoissasi tänä syksynä?
Pakko myöntää, että olen todella huonosti perillä trendeistä, mutta odotan ainakin innolla kerrospukeutumista. On ihan parasta kun voi viilettää takki auki, eikä koko asua tarvitse peittää sen alle. Myös trumpettilahkeiset housut ovat alkaneet houkuttaa!

Millainen on luottoasusi kiireisinä aamuina?
Siistis mustat leveälahkeiset housut, näin syksyllä neule ja kengiksi valitsen tennarit tai nilkkurit.

Kuvaile tyyliäsi neljällä adjektiivilla?
Simppeli, väreiltään maanläheinen, kokeileva ja mukavuudenhaluinen. Pidän itseäni aika yksinkertaisena pukeutujana ja vaatekaapistani löytyy muutamia väripilkkuja lukuunottamatta lähinnä mustaa, valkoista ja harmaata. Haluan kuitenkin, että asuistani löytyy aina joku kiinnostava yksityiskohta, oli se sitten erilainen materiaali, leikkaus tai mielenkiintoinen asuste.


Seuraa Inkaa:

Blogi: @inkapietila
Instagram: @inkapietila