Trendspaning: Stilsäkra fötterna med färg i höst

Hur ser du på strumpor, som något trist du bär av ren vana eller som en effektfull accessoar? I sin färgsprakande debutkollektion vill strumpmärket Hysteria by Happy Socks ändra din syn på strumpor. Fashion - 11


Skaparna bakom strumpmärket Hysteria by Happy Socks tycker att strumpor har stor potential och att det är något som länge förbisetts inom kvinnligt mode. De ser strumpor som en moderiktig detalj som kan förstärka ditt personliga uttryck.

Hysterias debutkollektion lanserades den första september och erbjuder ett stort utbud av färgglada strumpor i olika mönster och kvalitéer, vilket gör det lätt för dig att hitta det perfekta paret som sätter guldkant på din personliga stil.

Kollektionen är designad för kvinnor, av kvinnor - och inspiration har hämtats från arkitekturen under 1900-talets mitt, tillsammans med en färgpalett som ger möjlighet till spännande kombinationer. Lite härlig färg kan ju pigga upp vilket höst- och vintermörker som helst, eller hur?Redaktionens favoriter från kollektionen:


Inspireras och läs mer om kollektionen på happysocks.com/hysteria