Trendspaning i Köpenhamn

I veckan var det Fashion Week i Köpenhamn och Nouws bloggare Ellinor Löfgren och Elin Skoglund var på plats för trendspaning. Följ med här nedan för att få inspiration! Fashion -

I fredag höll Zalando sin första modevisning någonsin och den befann sig i Köpenhamn. De presenterade fyra olika stilar och här nedan tänkte vi visa upp våra favoriter ifrån de olika stilarna.

En av stilarna var sport och något som vi verkligen fastnade för var de avkapade tjocktröjorna. En trend vi på de senaste sett väldigt mycket av och nu vet vi att lager på lager även gäller i joggingspåret!

Den bohemiska looken har aldrig sett mer lockande ut. Matchande sett, vida armar och färgglada byxor. Vi gillar att den bohemiska 70-tals looken går mycket åt det stilfullare hållet.

Modemedvetna och välkända människor satt frontrow med kameran och det granskande ögat i högsta hugg.

Den hårda och klassiska stilen lyftes fram och vi föll pladask. Det strålade girl-power om alla tjejer som kom ut med skyhöga klackar, läderbyxor & blazers med spetsbh under.

Sist men inte minns har vi "less is more". Stilfullt, elegant och alldeles lagom. Basplagg som visades upp i denna stil borde alla ha i sin garderob - det kommer att underlätta dina klädval på morgonen!

Zalando lyckades verkligen få med sig sin publik i visningen, detta genom att presentera plagg som det är lätt att relatera till. Good job! Vill ni ser fler trender ifrån Zalando kan ni klicka er in här