Trendrapport - Paris anropar!

Direkt från Paris, höstens fyra största trender, låt dig inspireras! Fashion -

GRÅTT

Livet i höst är inte svart eller vitt. En av höstens viktigaste nyanser är grått. Så istället för att satsa på monokromt svart, som de flesta svenskar gör, finns det möjlighet att sticka ut och bli ännu mer trendig i en outfit helt i grått.  En viktig strömning inom denna trend är de oversizeade kapporna som vi kommer få se mycket av i höst. Så för att vara extra spot on tänk: hans blir hennes!

            

   

BLOCKPARTY

En plus en blir två och två plus en blir tre, när det gäller den grafiska blocktrenden finns det ett oändligt antal kombinationer. Det viktiga är strukturen och känslan som trenden ger – nämligen en sofistikerad och världsvan känsla av klass och medvetenhet. 

URBAN REBEL

Tjejer som klär sig i kraftiga boots och stora bomberjackor får ännu en säsong stoltsera med att vara fantastiskt fashionabla. Det är knappast en slump att denna hårda ikon har fått en så stor genomslagskraft. Vem vill inte gå runt och känns sig både härligt rebelliskt och galet trendig?

   

 

AMERIKANSK RETRO

Kvinnlig retroelegans och snabba börshajar i kostym. Båda dessa sagor ryms inom en av de fyra stora trenderna för denna höst. Inspireras både av den manliga och kvinnliga sidan av karaktärerna i filmen The Great Gatsby eller i serien Mad Men. Klänningar i skira material är givna och likaså smokingkostymen i tjejtappning. 

 

Skribent
Beata Klein