Trenchcoatfeber! - Så matchar du vårens nyckelplagg

Trenchcoatfeber! - Så matchar du vårens nyckelplagg

Trenchcoaten andas in våren 2018. Klassikern är hetare än någonsin och har gjort stort avtryck i modevärlden, förälskelsen till rocken är omöjlig att bota år efter år. Med lovorden ”vårens nyckelplagg” kan det inte bli mer än en solklar fullträff att pigga upp med i snörusket, när klockan tickar mot vår. Fashion - 25

Våra hjärtan bankar lite extra- den chica rocken är back on track, helst med en extra twist. Catwalken inför våren 2018 glänste i form av rocken. Hur botar man trenchcoat-feber på bästa sätt? Investera i en trenchcoat som har det lilla extra, vi har plockat ut en trenchcoatklänning som går minst lika bra att matcha som en väst. Jordnära toner som i safari-looken och outfits i monochrome är levande lovord – hitta just din personliga touch när du ska matcha din trenchcoat.

Inspireras av vår Nouw-bloggare @andrearognstad. Till en trenchcoat är det snyggt stylat med samma kulörer, ton i ton. Vi älskar hur Rognstad mixar nyanserna av camel och beige till sin chica monochrome-look.

Klänning Lindex, tröja H&M, byxa Weekday

Färgen beige har smittat av sig och designerna kan inte få nog - toner av khaki vill vi helst ha på allt denna vår. Kulören regerar och skapar en neutral look till den klassiska rocken. Nedan följer en trend som går utmärkt att kombinera med beige.

Kjol H&M, klänning H&M, nätkasse FORM Living

Dansa in våren med jordnära toner i stuk av safari-looken som är riktigt vass våren 2018, säg hej till khakigrön! En accessoar att addera till din outfit? Nätkassen är helrätt- inte bara som en praktiskt matkasse, rocka den på uteserveringen också.


Pssst! Varför inte höra med dina farföräldrar vad som gömmer sig längst in i deras garderober… och damma av. Du vet väl att rocken har hållit sin population jorden runt i ungefär 100 år? Glöm inte, ha koll på reautbud och i Vintageaffärer!


Omslagsbild: @fashionisminepassion