Tredje advent: kreativa inslagningar för dina julklappar

Tredje advent: kreativa inslagningar för dina julklappar

Vill du göra något lite roligare av dina julklappar i år? Då är det här tipsen för dig! Ta fram din kreativa sida och förvandla klapparna till något estetiskt fint att titta på! Det skapar en julig känsla för dig som har den hemma under granen och det sänder en känsla av extra omtanke till mottagaren. Other - 14

För den kreativa
Inspireras av naturen och skapa personliga och kreativa inslagningar som är väldigt enkla men som ser genomtänkta och lyxiga ut. Plocka några kottar, granris, torkade blommor eller knyt fast en kanelstång. Det bara fantasin som sätter stopp för dina ideér!

För de yngsta
Överraska dina småsyskon, kusiner eller din lekfulla kompis med en kreativ inslagning som nästan kommer få innehållet att verka ointressant. Här är det bara din fantasi som kan stoppa dig! Testa att göra en gullig julren, en isbjörn eller en snögubbe där varje paket ska föreställa en snöboll.

För en stilren känsla
Är du en person som faller mer för de jordnära färgerna och den stilrena känslan? Då är detta tips något för dig! Det går att skapa julstämning utan starka färger och glitter med små enkla medel! Om du vill hålla det enkelt men ändå sätta en lite roligare och personligare touch på paketet så kan du knyta fast en polkagrisstång, en röd ros eller varför inte en pepparkaka!

För en klassisk tidlös julkänsla
Starka färger i rött och grönt, stora röda sidenband, glitter och stora juletiketter. Det är tidlöst, det är vackert och det sprider den ultimata julkänslan i både kroppen och hemmet, precis som om det är taget från en amerikansk julfilm.

För den konstnärliga
Har du inga fina band eller dekorationer hemma men ändå vill göra dina inslagningar lite mer personliga? Då kan du testa detta! Det enda du behöver är några olika färgpennor och dina sprudlande idéer (eller Pinterest)!

Har du något kreativt tips på julklappsinslagningar?