Tre enkle tips for en oppgradert høstgarderobe

Tre enkle tips for en oppgradert høstgarderobe

Trenger du inspirasjon og hjelp for å skape den perfekte høstgarderoben? Tess har listet ned sine tre beste tips! Fashion - 2

Etter å ha gått i bare ben og lette plagg de siste månedene, kan det være vanskelig å finne tilbake til sin "røde tråd" og få på plass den deilige høstgarderoben som man ser frem til å kle seg i. Tess har samlet tre tips som hjelper når man skal gå fra sommerklær til varme og gode høstantrekk.


1. Rydd bort alle sommerklær og andre plagg du ikke bruker i skapet. Når du har renset garderoben for unødvendige plagg, blir det mye enklere å se hva du har å jobbe med, og hva du eventuelt behøver å supplere med. Dette tar oss videre til neste punkt: innkjøp.


2. På høsten er det lett å falle for all den herlige høstmoten som finnes i butikkene, og lysten på å bytte ut garderoben er ofte veldig sterk. Skriv en ønskeliste over hva du vil ha i skapet, og sorter deretter hva du ønsker å prioritere og faktisk trenger. På den måten får du et overblikk over hva du skal investere i når det kommer til litt større kjøp som du gjerne må spare til.


3. Når du har valgt hva du trenger, kommer du til det punktet hvor du skal gå til innkjøp av nye plagg. Tenk deg om to ganger om du virkelig behøver det du skal kjøpe, slik at det ikke blir enda et unødvendig spontankjøp. Høsten er en sesong hvor det kryr av herlig inspirasjon - prøv å ta alt av inspirasjon inn over deg og la det forme din høstgarderobe. Ikke vær redd for å stige ut av komfortsonen, og la både farger og ulike fasonger lyse opp en (forhåpentligvis) mindre grå høst.