Torsdagstips: Slik linker du “blog squaden” din på bloggen

Torsdagstips: Slik linker du “blog squaden” din på bloggen

Det finnes nå en helt ny funksjon i toppmenyen din der du kan legge inn direkte-linker til dine bloggvenner på Nouw. Slik kan dine lesere enkelt finne nye inspirerende blogger å lese, og dine venners følgere kan enkelt finne din blogg. Blogging tips -

Vi er helt enige i det engelske uttrykket “sharing is caring”, spesielt når det kommer til det å dele tips til inspirerende blogger å lese. Derfor har vi nå opprettet en funksjon som gjør det mulig å linke til dine venners blogger i din toppmeny. Når du har lagt til en venn sin blogg, kommer deres profilbilde og bloggnavn opp i din meny. Dersom du klikker på navnet deres åpnes personen sin profil sammen med de mest nylige innleggene.


Slik linker du andre bloggere i din toppmeny:

1. Gå inn under Din blogg / Design og klikk på toppmenyen din. Dersom du ikke har en toppmeny kan du fikse det inne på Moduler i designet. Let frem "Toppmeny"-modulen og dra den til toppen av bloggen din.

2. Marker toppmenyen, klikk på Legg til og velg alternativet Bloggere.

3. Søk på personer som du vil legge til. Noe som er viktig å vite, er at du bare kan legge til de som følger deg på Nouw.

4. I menyen ser du nå et miniatyr-profilbilde og personen sitt bloggnavn. Om du vil skrive et annet navn enn personen sitt bloggnavn kan du endre dette ved å klikke på navnet i innstillingene til venstre.


Slik ser det ut i innstillingene dine for "Toppmeny" når du har lagt til bloggere


Klikker du på bloggen sitt navn i toppmenyen får du opp deres profil sammen med de tre siste innleggene deres i en liten drop down meny.


Writer
Redaktionen