Torsdagstip: Sådan skaber du en burger menu på din blog

Torsdagstip: Sådan skaber du en burger menu på din blog

Denne uge tipser vi om, hvordan du kan lave en såkaldt burgermenu på din blog. Med en sådan menu kan du "klikke ud" en kolonne på din blog ud - som normalt er gemt i siden af bloggen. Blogging tips -

Ved at skabe en såkaldt "burger menu" kan du have flere kolonner på din blog, men de bliver kun synlige når du klikker dem frem i siden. Du kan helt enkelt lave en sådan type af menu, som popper ud på siden af din blog. Vi forklarer hvordan her!

Skab en burgermenu:
1. Start med at tilføje de kolonner du vil have skal fremgå i bloggens design. Eksempelvis, hvis du vil have en sidekolonne med din kontaktinformation, profilbillede og kategori. Du kan have gemte kolonner i begge sider på bloggen, hvis du vil. Men i vores eksempel har vi kun i den ene side.

2. Når du har bestemt hvilke moduler du vil have i din kolonne trækker du enkelt den sorte pil i designet mod kanten af bloggen. Træk den ud til kanten, så sidekolonnen bliver gemt væk. Herefter "hopper" kolonnen ud og du får en "burgermenu".

3. Offentliggør dine ændringer i designet ved at trykke på den gule knap, klik på Offentliggør længst oppe til højre i designværktøjet for at gøre dine ændringer synlige på bloggen.

Ændrer du beslutning og vil du have din kolonne/sidebar synlig i stedet for at være gemt, skal du bare trække den i den sorte pil igen til kolonnen bliver synlig.

Skab din kolonne/sidebar og træk de moduler ned, som du gerne vil have skal synes.

Træk den sorte pil ud mod bloggens venstre kant til menuen "hopper ud" og bliver gemt væk.

Writer
Redaktionen