Torsdagstip: Sådan kan du anvende søgefunktionen på Nouw

Torsdagstip: Sådan kan du anvende søgefunktionen på Nouw

Denne uge tipser vi om de forskellige måder, som du kan anvende og finde information ved at anvende Nouws søgefunktion. Du kan både søge på sitet, efter bloggere og lede efter information i en specifik blog. Blogging tips -

Længst oppe i højre hjørne her på Nouw finder du en søgefunktion. Den kan du anvende til forskellige ting - idag tipser vi samt fortæller om hvilke.

Søg efter bloggere
I søgefunktionen kan du hurtigt og let søge samt lede efter andre bloggere på Nouw. Denne funktion er ekstra hjælpsom, hvis du for eksempel ikke kan huske hele personens blognavn, da funktionen giver dig forslag når du skriver, så det bliver nemmere at finde den person du søger.

Søg i Nouw Magazine og på hashtags
Udover at søge efter andre bloggere kan du også bruge søgefunktionen til at finde artikler i Nouw Magazine eller finde hashtags som bloggere har anvendt i deres indlæg på Nouw.

Søg i en specifik blog
En anden hjælpsom funktion er, at du kan finde indlæg eller information når du er inde på en Nouw-blog. Skriver du ord i søgefunktionen, vil du få alternativet om at søge præcis i den blog du er inde på.

Du kan søge efter bloggere i søgefunktionen og få op forslag

Her får du et forslag om, at du kan søge på den blog du er inde på. 

Writer
Redaktionen