Torsdagstip: Sådan giver du din blog et løft på et par minutter

Har du lyst til at friske din blog op inden sommeren uden, at det tager alt for lang tid? Hvor godt - for her giver vi nemlig tips til, hvordan du enkelt kan fornye bloggens design på ingen tid. Blogging tips - 1

Byt header
Det første som dine læsere ser når de besøger din blog er din header. Selvom du har et billede eller en tekst længst oppe på bloggen, kan det være fedt at opdatere den engang i mellem, så dine læsere bliver mødt af noget nyt. Vi du have et foto, et illustreret billede eller måske noget helt enkelt med dit navn som tekst? Test dig frem!

Hos @GERTRUDES bliver du mødt af et sommerlig og fin headerbillede når du kommer ind på hendes blog.

@DARAMUSCAT har valgt at lave en header med illustrationer og collage.

Tilføj moduler
Du kan for eksempel tilføje et billedemodul eller en imagepuff som ikke bare er flot, men også praktisk. Modulet er til indlæg, hvor du fx kan koble din seneste indlæg til eller dine mest læste indlæg - så kan dine læsere blive inspireret til at læse mere. Der findes yderligere en mulighed at lægge et modul ind til din Instagram - lad dine billeder blive en del af bloggens design. En flot måde at samle sine sociale kanaler på og lad dine læsere finde dine sociale medier.

@MATILDADJERF har valgt at tilføje en postpuff længst oppe i sin blog, koblet til sine seneste indlæg.

@THEAMANDAJOURNAL har sine seneste Instagram-billeder i toppen af bloggen, koblet til et Instagram modul.

Ændre brødtekst & farvekoder
Det behøver ikke være sværere end som så, det kan også gøre en forskel for bloggens udseende, at du går ind og ændrer brødteksten, overskriften og farven. Det kan gøre utroligt meget for bloggens design!

@ELINSKOGLUND har en tynd overskrift på sin blog.

...mens @MADICKEN_NILSSON har en kraftigere overskrift, hvilket giver et helt andet look.