Torsdags tip: Sådan tilføjer du dit "blog-squad" til din blog

Torsdags tip: Sådan tilføjer du dit "blog-squad" til din blog

Nu har du muligheden for at linke til dine venners Nouw blogs I din top menu. På den måde, kan dine læsere let finde flere inspirerende blogs at følge, og dine venner's følgere kan også finde din blog ligeså let på den måde. Det er en win-win! Blogging tips -

Ordsproget "sharing is caring" er noget vi står ved. Specielt når det kommer til at dele tips omkring inspirerende blogs du bør læse. Derfor har vi tilføjet denne mulighed for at linke til dit "blog-squad" I din top menu. Når du tilføjer en vens blog I din top menu, vil deres profilbillede samt navn vises. Hvis du klikker på navnet, ser du et fint overblik over deres profil og seneste indlæg.

Sådan tilføjer du dine blogger venner i din top menu:
1. Gå til Din blog / Design og klik på din Top menu. Hvis du ikke har en, så tryk på moduler og kid efter top menu. Træk modulet til toppen af din blog.

2. klik på Top menu modulet, og vælg da Blogger

3. Brug søg feltet til at finde den person du ønsker at tilføje. Vær' dog opmærksom på at du kun kan tilføje en blogger, som følger din Nouw profil.

4. I din menu, kan du nu se et lille profil billede ved siden af personens blog navn. Hvis du ønsker at bruge et andet navn end deres blog navn, så kan du ændre det ved at trykke på bloggerens navn I menu indstillingerne.

Sådan ser din Top menus indstillinger ud, når du har tilføjet en blogger til menuen

Hvis du klikker på bloggerens navn på din blog, ser du en lille fin drop down med bloggerens seneste indlæg

Writer
Redaktionen