Torsdags tip: 3 måder at undgå at halte med din blogging denne sommer

Med sommer kommer der dovne dage, rutinerne bliver smidt ud af vinduet og livet passerer mere roligt forbi - det gør det samtidig også lettere at miste dit blogging flow i processen. Idag giver vi dig derfor de bedste tips til at holde din inspiration kørende og dermed undgå at din blogging daler henover sommeren. Blogging tips - 1

Det er meningen at blogging skal være sjovt og inspirerende. Men, henover sommer, når du har fri, din hverdags rutiner ændrer sig - kan det være let at komme ind i en uinspirerende periode og en følelse af manglende tid til at blogge. I dag deler vi derfor de bedste tips til at undgå dette.

Lav godt indhold fra dit hverdags liv.
Tænk over hvad du laver til hverdag, som kan blive brugt som inspiration til et blogindlæg og billeder. Måske sparer du forbi et smukt sted hver eneste dag, som ville være en perfekt baggrund til dine billeder. Eller, har du en kaffedate på en hyggelig café i planerne - som også kunne være godt indhold til din blog. Prøv at tænk over de ting du allerede har planlagt og hvordan du ud fra dem kan kreere godt content, istedet for at føle du SKAL ud og lave en masse planer, med formålet om at lave indhold til din blog. For hvem elsker ikke en god 'hvad-jeg-lavede-idag post'?

Planlæg & organiser mere
Føler du ofte at du ikke ved hvad du skal blogge om, eller at du mangler tid til at opdatere? Vores svar til dette er; Planlæg og organiser mere. Prøv at sætte dig ned og skriv en liste over de ting du skal den kommende uge, og måske ender det ud i godt indhold til et blogindlæg. Sæt tid af til hvornår du kan tage billeder og skrive indlæg. Hvorfor ikke gøre denne planlægnings tid til noget sjovt? Gå ud og lav dig selv en stor kop kaffe og sæt dig et komfortabelt sted for at have lidt kvalitetstid for dig, din planlægning og din blog.

Skriv backup posts
As Så snart der kommer mere tid end normalt imellem dine indlæg, det bliver sværere for hver dag der går - at vide hvad man skal poste. Fordi, ja, der er nogle dage hvor du prioriterer andre ting mere end din blog, og når de dage kommer, kan det være en god ide at have nogle indlæg liggende, som allerede er skrevet og klar til at blive udgivet. På den måde kan du altid tage en pause, men dine læsere vil stadig have noget at læse når de trykker ind på din blog. Nice, huh?