Topp tio festival - våra stilfavoriter

Topp tio festival - våra stilfavoriter

Nattstads Beata Klein har valt ut sina 10 favoriter från Summerburst. Fashion -

Att Summerburst skulle bli välklätt hade man kunnat ana men kanske inte till den här graden. Så många snygga männsikor med schyssta outfits på samma ställa får man leta länge efter. Här kommer de tio bästa!

<

Vem har sagt att man måste vara slaffsig på festival. Svarta tajta jeans, kavaj och spets fungerar minsann lika bra! En slapp fläta gör att looken inte blir stram.

Fina blusar är fina grejer. Just denna hade gärna fått komma och bosätta sig i min garderob. Alla vårens färger samlade på samma ställe utan att för den sakens skull bli crazy. 

Egentligen gillar jag alla outfits på denna bilden, snygga på sitt sätt. Hatten får dock stora pluspoäng. Coolt och personligt.

Festivalens snyggaste duo? Mmm kanske kan vara så! Blommigt, vitt, laxrosa och beige sedan brillor till det. Ja tack blir bra så!

Ett så sjukt skönt gäng! Färg och mönster i en härlig mix. Att missmatcha är en konst men om man lyckas blir det just så här underbart!

Magtopp, jeans med transparent skjorta till och stora glajor, det är så najs. Mer än så behövs inte sägas, låter bilden tala!

Limegrönt fanns det gott om på Valhalla IP och det är finemang för det är så himla somrigt och kul. Precis som summerburst med andra ord!

Ibland är det så skönt att se en helt ostylad look. Enkla jeansshorts och en sötsöt topp. Det blir strålande bra på en gång!

Gott om t-shirtar, linnen och skjortor fanns representerade under helgen men kavajerna lyste med sin frånvaro. Därför var det extra kul att se denna kille med en kavaj i sweatermaterial. Schysst liksom!

Wawom! Så sjukt najs! Två olika looks men båda känns 100% rätt. Älska plastväskan, omedelbara cravings!

Writer
Beata Klein