"Toisen voitto ei ole itseltä pois, vaan päinvastoin"

Tämän viikon bloggaajamme Tanja Koivisto haluaa nähdä maailmaa ja tehdä uraa. Tanja piti ennen salaista blogia, kunnes vuosi sitten rohkeni avata bloginsa julkiseksi! Profile - 4


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Tanja, 22-vuotias mimmi Espoosta. Tällä hetkellä elämäni koostuu pääosin pääsykokeeseen lukemisesta, sillä pyrin keväällä kouluun. Intohimoni ovat muoti, urheilu, matkustaminen ja erityisesti itsensä kehittäminen. Rakastan uusien asioiden oppimista ja sen takia myös lähdenkin helposti kaikkeen mukaan. Äitini kuvaakin minua yleensä ”monta rautaa tulessa-tyypiksi”.

Miten kuvailisit tyyliäsi?
Naisellinen, modernin klassinen ja säväyttävä. Tykkään tyylistä, mikä kestää aikaa. Vaatekaapistani löytyy useita arkisia sekä juhlallisia ja naisellisia mekkoja ja hameita. Välillä tulee ostettua johonkin tiettyyn sesonkiin kuuluvia tuotteita. Nykyään kuitenkin kiinnitän enemmän huomiota vaatteiden pitkäikäisyyteen ja siihen, että ne ovat myös viidenkin vuoden päästä käyttökelpoisia ja muodissa. Nuorempana ostin enemmän omaleimaisia ja hyvinkin erikoisia vaatteita.

Millainen on luottoasusi kiireisinä aamuina?
Harmaa tai punainen bleiseri, mustat housut ja valkoinen paita. Siihen kylkeen maiharit tai nilkkurit. Toimii aina! Ei tarvitse panikoida jos joutuisikin vaikka töiden jälkeen yllätys treffeille.Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Bloggaamisessa ehdottomasti parasta on yhteisöllisyys ja jatkuva inspiroituminen elämästä. Blogi antaa positiivisella tavalla niin sanottua potkua eteenpäin, jolloin lähtee kokeilemaan uusia asioita helpommin. Yksi syy miksi myös rakastan bloggaamista ja olen sen myös aloittanut, on luovuuden purkaminen. Ala-asteelta asti olen aina ollut se kuka on kantanut järjestelmäkameraa mukana kotibileistä puistoon. Blogi on mahdollistanut kuvien jakamisen myös muille kuin vain itselleni.

Blogini täytti juuri kuun alussa vuoden! Aikasemmin tätä olen pitänyt niin sanottua salablogia, mistä tiesi ainoastaan entinen poikaystäväni. Onneksi rohkenin sen sijaan avata blogini kaikille, sillä tähän vuoteen on mahtunut todella paljon mahtavia asioita, uusia ihania ystäviä ja kokemuksia.

Mitä toivoisit saavuttavasti blogillasi?
Monet sanovat, että olen kunnianhimoinen, mikä tarkoittaa, että ei ollenkaan haittaisi, vaikka blogini toisi joskus myös enemmän mahdollisuuksia työrintamalla. Nykyään kun blogimaailma on muuttunut, niin uskallan jopa sanoa näin. Tulevaisuudessa aion kouluttaa itseni alalla, missä on vahvasti mukana yrityksien brändit ja markkinointi. Ehkä salainen toiveeni voisi olla, että pääsisin joskus osittain myös blogini kautta tekemään ja suunnittelemaan tapahtumia sekä markkinointia yritykselle.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden päästä olen suorittanut itselleni haluamani tutkinnon. Ehkä juhlistamassa saavutuksiani jossain toisella puolella maapalloa. Ja loppu onkin mysteeriä. Uskon ja toivon kuitenkin, että bloggaisin yhä. Asiasta en kuitenkaan aio ottaa stressiä. Aika näyttää ja ennen kaikkea toivon olevani onnellinen.Miltä näyttää tyypillisen viikkosi ohjelma?
Normaalisti iltapäivästä usein on tapahtumia, kuvauksia tai ihan vaan kahvittelua ystävien kesken. Kolme kertaa viikossa pyrin käymään illalla vielä salilla ja tarkoitus olisi pian aloittaa uudestaan entinen harrastukseni, tanssi. Elämäni on usein hektistä, joten monesti aikataulut saattaa mennä päivässä uusiksi. Paperinen kalenteri ja excel on pelastukseni, sillä ilman niitä en pysyisi perässä kaikista menoistani.

Tällä hetkellä tilanteeni on kuitenkin normaalista poikkeava. Lähes kesälle asti aikatauluni on suunniteltu ja mukaan ei mahdu niin paljon vapaa-aikaa kuin normaalisti.

Millaisesta elämästä unelmoit?
Unelmani olisi saavuttaa ura, mistä olen haaveillut. Päästä katsomaan enemmän maailmaa niin työn, kuin myös lomailun merkeissä. Saavuttaa jotain, missä voisin käyttää luovuuttani. Ennen kaikkea unelmoin, että perheeni ja rakkaat ystäväni ovat aina rinnallani ja pääsemme yhdessä tekemään asioita ja vaikuttamaan asioihin.

Uskon yleisesti siihen, että yhdessä muiden ihmisten kanssa pystyy saavuttamaan enemmän kuin yksin. Toisen voitto ei ole itseltä pois, vaan päinvastoin.

Keiden vaikuttajien tyyleistä saat eniten inspiraatiota? Miksi juuri heidän?
Ruotsalainen Kenza on ollut ensimmäinen bloggaaja ketä aloin seuraamaan. Hänen tyylinsä jo silloin on ollut yksi lemppareistani. Ei liian överi, mutta ei myöskään vajari. Myös monet muut ruotsalaiset bloggaajat ovat inspiroineet minua vuosia, kuten Angelica Blick. Hänen tyylinsä on räväkämpi, mutta silti hyvin naisellinen.Seuraa Tanjaa:

Blogi: @tanjakoivisto

Instagram: @tanjakoivisto