Tjuvkika på Nouws nya look!

Precis som vi tidigare har hintat om lite här och där så är det stora saker på G. Vi har jobbat med något riktigt spännande under våren och nu är det inte långt kvar; Nouw får en helt ny look! Här kan du tjuvkika på den sprillans nya designen - som kommer att göra Nouw fräschare & bättre än någonsin. Blogging tips - 55

Toppen av startsidan med inloggning & nya artiklar från Nouw Magazine

Premiumbloggares nya inlägg & nya inlägg från utvalda bloggare

På nya startsidan har vi lagt extra fokus på bilder och att lyfta fram bloggare. Här ovan ser ni utökad plats för premiumbloggares nya inlägg.


Nyhetsflödet med ny layout & utökad plats för premiumbloggares inlägg till höger

Sidan för nytt inlägg


Nya inläggsidan gör det ännu lättare att skapa snygga inlägg snabbt. Bland annat får du en ännu bättre översikt av dina uppladdade bilder och det blir smidigare att bläddra bakåt i ditt bildarkiv. De små ikonerna där du väljer inläggets bildlayout har flyttats ner under inlägget - istället för att ligga på inläggets vänstra kant.


En del av statistiksidan

Här ser ni hur de nya statistikkurvorna ser ut. Men det finns mer! I den nya versionen kommer du även att se en översikt på din bloggs demografi, mest lästa inlägg och olika trafikkällor - dvs. hur dina läsare hittar din blogg.Vilka är lika exalterade som vi är över den nya designen? 


Writer
Redaktionen