Tipstorsdag: Slik lager du en signatur i toppmenyen

Tipstorsdag: Slik lager du en signatur i toppmenyen

I dag tipser vi om enda en måte du kan gi bloggen din et personlig lite touch. Hvorfor ikke i form av en signatur i bloggens toppmeny? Blogging tips -

Vi har tidligere tipset om hvordan du legger inn en signatur lengst nede i hvert innlegg på bloggen. Denne gangen tipser vi om hvordan du legger til en signatur lengst oppe i bloggens toppmeny.


Slik lager du en signatur for toppmenyen din:

1. Først må du lage selve signaturen. Dette gjør du i et bildeprogram. Har du ingen program på dataen din, kan du for eksempel bruke Pixlr som er gratis online.

2. Om du bruker pixlr.com; Velg Arkiv / Nytt bilde og deretter hvilken størrelse bildet skal ha. 300 x 100px funker bra for signaturbilder, ettersom de ikke skal være alt for store. Bruk tekstverktøyet (T) for å skrive signaturen din, og velg riktig font. For å lagre bildet klikker du på Arkiv / Lagre og velg PNG (transparent, full kvalitet) for best mulig kvalitet.


Slik legger du inn signaturen i bloggens design:

1. Når du har laget en signatur går du inn under Din Blogg / Design. Om du ikke allerede har en toppmeny, finner du den modulen under "Moduler".

2. Klikk på toppmenyen i bloggen og velg Legg til / ikon / Velg ikon og klikk deretter på å laste opp for ditt signaturbilde.

3. Nå vil bildet vises i toppmenyen! Du kan tilpasse størrelsen på bildet og toppmenyens høyde under "Stil".


I stedet for en link eller ferdig ikon, legger du inn eget bilde i toppmenyen


Det ferdige resultatet!

Writer
Redaktionen