Tipstorsdag: Slik kan du bruke søkefunksjonen på Nouw

Denne uken tipser vi om de ulike måtene du kan anvende og finne informasjon via søkefunksjonen på Nouw. Du kan både søke på siden, finne bloggere og lete etter informasjon i en spesifikk blogg. Blogging tips -

Lengst oppe i høyre hjørne her på Nouw finner du et søkefelt. Det kan du bruke på flere måter - i dag tipser og forteller vi om hvilke.

Søk etter bloggere

I søkefeltet kan du søke og lete etter bloggere på Nouw, på en enkel og rask måte. Denne funksjonen er ekstra hjelpsom om du for eksempel ikke kommer på hele personens bloggnavn, og siden funksjonen gir deg forslag når du skriver blir det lettere å finne personen som du søker.

Søk i Nouw Magazine og på hashtags

Foruten å søke etter andre bloggere, kan du også bruke søkefeltet til å finne artikler i Nouw Magazine eller hashtags som bloggere har brukt i sine blogginnlegg på Nouw.

Søk i en spesifikk blogg

En annen hjelpsom måte å anvende søkefeltet er å finne innlegg eller informasjon når du er inne på en Nouw-blogg. Skriver du ord i søkefeltet kommer du til å få opp alternativ om å søke i den spesifikke bloggen som du er inne på.

Du kan søke etter bloggere i søkefeltet og få opp forslag

Her dukker forslaget opp om å søke i den bloggen som du er inne på

Writer
Redaktionen