Tipstorsdag: Så länkar du din "blog squad" i bloggen

Tipstorsdag: Så länkar du din "blog squad" i bloggen

Nu finns en ny funktion till din toppmeny, där du kan direktlänka till dina bloggvänner på Nouw. På så vis kan dina läsare enkelt hitta nya inspirerande bloggar att läsa, och dina vänners följare kan på ett enkelt sätt även hitta till din blogg. Bra, va? Blogging tips - 3

Det engelska ordspråket "sharing is caring" tycker vi är klockrent, speciellt när det gäller att dela med sig av tips på inspirerande bloggar att läsa. Därför har vi nu skapat en funktion som gör det möjligt att länka till dina vänners bloggar i din toppmeny - vi kallar det din "blog squad". När du lagt till en väns blogg dyker deras profilbild tillsammans med deras bloggnamn upp i din meny. Klickar du på namnet öppnas personens profil tillsammans med de senaste publicerade inläggen.


Så här gör du för att länka bloggare i din toppmenyn:
1. Gå in under Din blogg / Design och klicka på din toppmeny. Har du inte redan en toppmeny går du till Moduler i din design, letar upp Toppmeny och drar den till toppen av din blogg.

2. När du har toppmenyn markerad, klicka på Lägg till, välj alternativet Bloggare.

3. Sök på personen du vill lägga till. Viktigt att veta är att endast de som följer dig på Nouw går att lägga till.

4. I menyn ser du nu en miniatyrprofilbild samt personens bloggnamn. Vill du skriva ett annat namn än personens bloggnamn kan du ändra detta genom att klicka på personens namn i dina inställningar till vänster.


Så här ser det ut i dina inställningar för Toppmenyn när du lagt till bloggare


Klickar du på bloggens namn i menyn får du upp deras profil tillsammans med deras tre senaste inlägg i en liten drop down


Writer
Redaktionen