Tipstorsdag: Dessa två moduler kan du nu designa själv

Tipstorsdag: Dessa två moduler kan du nu designa själv

Nu finns det ännu fler möjligheter för en personlig bloggdeisgn, då två av våra moduler som tidigare varit låsta nu går att designa själv. Nu kan du ändra stil på Följ mig-modulen och Sidbläddraren i din blogg. Bloggtips - 19

Följ mig-moduler
Dina sociala medie-ikoner som ligger i modulen Följ mig har innan varit svarta. Efter önskemål kan du nu ändra färgen på ikonerna efter vad som passar just din personliga smak och design.

För att ändra färg på dina ikoner:
1. Gå in under Din blogg / Design.

2. Klicka på din Följ mig-modul och välj alternativet Stil. Har du inte redan modulen i din design är det bara att lägga till den från listan.

3. Välj Kappar eller Ikon under Element när du gör dina val för färg och opasitet.


Nu kan du själv välja vilka färger din Följ mig-modul ska ha


Sidbläddraren
Längst ner i din blogg finner du en liten sidbläddrare som kan ta dig både bakåt och framåt i din bloggs arkiv. Nu kan du även här välja att designa den själv. Ex. kan du ändra färg, form på knapparna och även typsnitt. Nu kan du även flytta runt den på sidan om du exempelvis vill ha vissa moduler under sidbläddraren.

För att designa din sidbläddrare:
1. Gå in under Din blogg / Design.

2. Klicka på Sidbläddraren, därefter på Stil. Har du inte redan modulen i din design är det bara att lägga till den från listan.

3. Välj vilket Element du vill jobba med högst upp och glöm inte att spara mellan varje inställning.


Om du vill kan du lägga sidbläddraren över en modul på sidan, här över en inläggspuffSkribent
Redaktionen