Tipstorsdag: 3 måter å unngå en blogg-nedgang i sommer

Tipstorsdag: 3 måter å unngå en blogg-nedgang i sommer

Med sommeren kommer også flere fridager, og da er det lett å bli slapp og ting går i et saktere tempo. Flere kan oppleve en blogg-nedgang, men i dag tipser vi om hvordan du kan holde inspirasjonen oppe - samtidig som du unngår en kreativ tørke i løpet av sommeren! Blogging tips -

Å blogge skal være kult, inspirerende og moro. Om du derimot havner i en kreativ tørke hvor du ikke har tid og/eller inspirasjon til blogging, kan det føre til en blogg-nedgang. Her deler vi våre beste tips til hvordan du kan holde bloggingen oppe i sommermånedene, selv når dagene blir trege og rutinene blir borte.


Ta nytte av hverdagen din

Tenk over hva du gjør i hverdagen og hvor du kan finne inspirasjon/fotomuligheter i planene du allerede har lagt. Om du går forbi et vakkert sted hver dag, hvorfor ikke ta noen antrekksbilder der? Eller kanskje du har en kaffe-date med en venninne som kan bli et koselig innlegg? Tenk over hva du kan blogge om ut fra det du allerede har planlagt i kalenderen din, i stedet for å finne på nye saker å blogge om. Det behøver ikke alltid å være så bemerkelsesverdig, og det slår aldri feil med et gammeldags, koselig innlegg om hverdagslivet.

Bedre planlegging og organisering

Føler du ofte at du mangler inpirasjon til hva du skal blogge om, eller opplever du at du mangler tid? Da sier vi; planlegg mer. Prøv å sette deg ned for å lage et oppsett av den kommende uken, hvordan du skal legge den opp, og tanker om hva som blir bra materiale til bloggen. Planlegg tiden du vil bruke til å ta bilder til bloggen og når du skal sette deg ned for å lage blogginnlegg. Hvorfor ikke gjøre det ekstra koselig å sette av en ettermiddag i uken for å planlegge og strukturere bloggen? Kok opp en kopp kaffe, ta frem litt snacks, jobb med bloggen og ha litt kvalitetstid for deg selv.

Forbered noen "reserve"-innlegg

Så fort det går lengre tid enn vanlig mellom hvert publiserte innlegg, vil det være vanskeligere å lage klart nye innlegg - noe som gjør at trykket over tid vil falle. Spesielt om det kommer flere dager der man må prioritere andre ting, og bloggen må legges litt til sides. Da kan det være lurt å ha noen ferdigskrevne innlegg på lager som du kan publisere. På den måten kan du ta en liten pause, men leserne dine får likevel noe nytt hver gang de kikker inn på bloggen din. Win/win, eller hva?


Omslagsbilde: @TravelLovers


Writer
Redaktionen