Tidens trendy planter

Tidens trendy planter

Den botaniske trend har efterhånden sat sig godt fast i interiørverdenen. Det er efterhånden en sjældenhed, men ser et hjem uden stueplanter. Vi er overbevist om, at 80’er-trenden med kaktusser og store stueplanter er kommet for at blive. Få desuden et godt tip, til dig der ønsker en altankasse specialdesignet til netop dig! Other -

1. Sukkulenter og kaktusser

Vi har fået øjnene op for både sukkulenter og kaktusser og det er der også god grund til. De er grønne og svære at slå ihjel. De kræver næsten ingen form for pasning og det passer godt ind i danskernes travle hverdag.

Planterne har deres oprindelse i varme lande i Syd- og Mellemamerika og Sydeuropa. De hårdføre planter passer perfekt ind i en travl tilværelse, hvor man ikke har tid til at gå om nusse om de små, grønne venner. De er smukke, skulpturelle og nemme at holde. What’s not to like?

2. Stueplanten
Den traditionelle stueplante har for alvor fundet vejen tilbage i stuerne, og mange af dem har også en praktisk funktion. En del af de populære stueplanter er luftrensende og de er derfor med til at forbedrer dermed indeklimaet i hjemmet. Hvis du både vil pynte og rense hjemmet kan du blandt andet investere i en stuebirk, en aloe vera-plante eller en bregne.

3. Spiselige planter
Når foråret nærmer sig, og solen lige så stille begynder at melde sin ankomst, gror lysten til at dyrke sine egne krydderurter og grøntsager også. Det kan være alt fra chili-planter til at pifte aftensmaden op med til frisk mynte til en kold mojito. Krydderurterne kan både dyrkes i et drivhus, men også i vindueskarmen eller i en altankasse. Greenify har et fantastisk bud på en altankasse, designet netop til dig. Se mere her.

4. Monstera eller filodendron
Der er nærmest vokset en trend omkring disse to planter. Lige siden de dukkede op i diverse boligmagasiner er interessen for de smukke, bredbladede planter vokset enormt. De er næsten ikke til at komme udenom på de sociale medier, og det kan vi sørme godt forstå.

Omslagsbillede: @jennifergeertsen