Ti kjappe med vår nye topp-profil: Anette Hovland

Anette er en spire i motebransjen og et navn du kommer til å høre mye fremover. Vi har tatt en prat for finne ut hennes beste stiltips og hvordan blogg-karrieren startet. Hun har også tipset til hvordan du kommer deg opp og frem på sosiale medier! Profile - 4

Hei @anettehovland! Vi digger deg og stilen din. Hva er dine beste stiltips?

Finn gode base-plagg som funker til alt. Jeg har flere ting i garderoben som jeg vet aldri skuffer om jeg har dager jeg ikke aner hva jeg skal ta på, og jeg bruker heller litt ekstra på et par plagg jeg vet kommer til å bli godt brukt, i stedet for å kjøpe 4-5 plagg til en billig penge som bare blir liggende.


Hvordan startet din blogg-karriere?

Jeg har vært litt av og på dette toget ganske lenge, men startet vel ikke på alvor før i slutten av 2015. Det var endelig da jeg turte å satse litt, både med bloggen og instagram.


Har du alltid vært interessert i mote og skjønnhet?

Så lenge jeg kan huske ja, jeg har alltid vært en skikkelig jente-jente og veldig opptatt av dukker, sminke og slike typiske jenteting.


Hva er dine "must-haves" i garderoben og i toalettmappen?

Must-haves i garderoben må bli et par blå jeans og en oversized hvit skjorte. I toalettmappen må det bli en god fuktighetskrem og lip balm!


Hva har du alltid med deg i vesken?

Telefon og lommebok, en selvfølge. Også har jeg alltid med en million produkter for leppene - og tyggis så klart!Har du noen gode tips til hvordan man kommer seg opp og frem på sosiale medier?

Vær deg selv! Og finn din egen greie, det er vel det aller viktigste.


Hva gjør du helst i helgen?

Det kommer an på, jeg er veldig glad i rolige kvelder enten alene, med venner eller familie - hvor man lager god mat, drikker litt vin og ser en fin film.

Jeg er også den som nyter en moro kveld ute på byen med jentene mine!


Hva er din favoritt-trend om dagen?

Akkurat nå er jeg så glad for at Beret luene er tilbake, ordentlig parisian! Jeg har nettopp gått til innkjøp av en sort en.


Hva ønsker du deg akkurat nå?

Flere Tom Wood ringer!Foretrekker du....

....luksus eller budsjett? ja takk, begge deler? Er det lov å si? Jeg vil i hvert fall velge luksus når det kommer til tilbehør som vesker, smykker og ytterplagg. Ellers handler jeg det meste på budsjett!

....trender eller tidløst? Tidløst i lengden, men jeg hopper på trender om det kommer noen jeg liker!

....ensfarget eller fargerikt? Ensfarget!

....bilder eller tekst? Bilder!