The Friday interview: Elin Skoglund

Denne uges Fredags interviews er med Nouw's helt egen Elin Skoglund. Vi snakker lidt omkring alt fra analysering af kærlighed, til at sidde og nippe et glas vin I Toscana. Profile -

Hej Elin, hvad er dine planer for weekenden?
Hej skønne Sanna. Denne weekend skal jeg alle mulige hyggelige ting. Min bedste ven har lavet planer for os denne lørdag og hun har planlagt en pre-fødselsdags fejring for mig. På søndag tager jeg til Åre, for at stå på ski et par dage.

Hvordan ser en normal dag ud i dit liv?
Mine dage er meget forskellige. Igår rendte jeg rundt mellem events hele dagen. Det primære formål for folk med events, er for at networke og møde nye mennesker. På den måde kan vi hjælpe hinanden fremad.

I dine blogindlæg kan vi læse meget om følelser og kærlighed, hvad er dit forhold til kærlighed?
Kærlighed er absolut min favorit følelse at analysere, skrive og snakke om. Det inspirerer mig. Jeg er en sand romantikker, så jeg tror at kærlighed at meningen med livet på så mange måder.

Hvilke tips har du til alle nye singler derude?
Jeg har så mange tips, som jeg har skrevet ned på min blog. Men kort, så nyd single livet - det er ikke ofte du er single. Måske er dette den sidste gang du nogensinde er single. Måske ikke. Men følelsen af at være "fri" og at du kan "gøre ligesom du lyster" er absolut fantastisk. Når du er single, skal du konstant arbejde på at have den rette attitude, for at vende det negative til noget positivt.

Hvis du kunne vælge en anden profession for en dag, hvad ville du så vælge?
Jeg ville være skuespiller! Ingen tvivl! Det har jeg drømt om siden jeg var helt lille.

Hvordan ser dit liv ud om 10 år?
Jeg har en charmerende Vingaard I Toscana, mit hus vil ligne et slot I miniature form og så vil jeg drikke rød vin I vinduskarmen, imens jeg nyder solnedgangen. Mine børn vil løbe rundt nede ved markerne og alting er helt perfekt. Roligt. Ja, noget I den stil forestiller jeg mig? Det må være det romantiske I mig der snakker, haha.

5 hurtige sprøgsmål omkring weekenden:
Den første ting jeg gør, når jeg kommer hjem fra arbejde om fredagen... Tager et bad, sætter musik på og drikker et glas champagne, frisker min make-up op og så laver jeg mad. Derefter inviterer jeg nogle venner over.

Sådan bliver jeg klar til en aften ude... Det vigtigste for mig er, at aftenen bliver spontan.

På en søndag morgen, finder du my her... På Mellqvist (en café i Stockholm), hvor jeg spiser morgenmad.

Min favorit tømmermænds kur på en søndag er... Tacos eller en creamy pasta fra stedet lige rundt om hjørnet.

Min søndags rutine for at blive klar til en helt ny uge er... at gøre min lejlighed ren, tage et bad, brug en ansigtsmaske og lange gåture med en ven.


Læs Elin's blog her!