"Teamwork er viktig"

"Teamwork er viktig"

Denne ukens blogg er Kristina Fjellhaug. På bloggen hennes får vi lese om hennes interesse for mote og tilbehør, i tillegg til at hun ofte tar oss med inn i sin hverdag. Kristina ønsker å inspirere gjennom fine bilder og gode tekster. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med henne! Profile - 3

Hei Kristina, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei! Jeg har det bra, det er jo så deilig at sommeren endelig har meldt sin ankomst! Å få lov til å være ukens blogg er jeg utrolig glad for, det gir meg motivasjon, inspirasjon og driv til å opprettholde bloggen på det nivået jeg selv ønsker at den skal være på.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På min blogg vil dere hovedsakelig få lese om interessen jeg har for mote og tilbehør, samt mitt hverdagslige liv. Klare og fine farger er noe av det jeg blir mest glad av, så jeg håper at jeg kan smitte over på dere med nettopp dette. Jeg er også mamma til verdens søteste maltipoo valp, Mathilde - som dere selvfølgelig skal få hilse på. Hun har blitt 6 mnd og har en personlighet uten like.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips må være det å slappe av foran kameraet, og finn noen du kan være deg selv med bak kameraet. Gjensidig teamwork er viktig for gode bilder!

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Jeg har aldri vært en jente som flyr på byen i helgene, så på en lørdagskveld finner du meg mest sannsynlig i sofakroken. Nå som varmen kommer for fult satser jeg også på at sofaen vil bli byttet ut med sittegruppen på balkongen, og at jeg kan invitere til mange koselige jentekvelder i tiden som kommer.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Vi har så mange flinke bloggere her i landet som jeg blir inspirert av. Eirin Kristiansen fremstår som en utrolig oppegående, sterk og modig dame som får til det hun tar for seg. Jeg beundrer virkelig hennes pågangsmot! Ved siden av henne må jeg si at jeg elsker stilen til Linn (@Fashionjunkiie), og finner mye inspirasjon i hennes sammensetninger av antrekk.

Hva er ditt skjulte talent?
Er det nå jeg skal si at jeg kan spille både gitar og piano? Det hadde vært noe det! Nei, vet du - jeg kan ikke skryte på meg stort her, annet enn at jeg er veldig flink til å bite i meg detaljer. Jeg kan legge merke til om noen har på seg en giftering eller ikke, huske hva slags sko de hadde på seg dagen i forveien - og om håret er stusset et par centimeter. Kroppsspråk leser jeg også veldig godt, så jeg skjønner om du har en dårlig dag selv om du ikke har snakket med meg en gang.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år er jeg 34 - så da satser jeg på at jeg har stiftet familie, bosatt meg på et sted jeg virkelig trives, og er i en jobb som gir meg utfordringer, glede og inspirasjon til å utvikle meg videre.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Det er viktig for meg å kunne poste innlegg med gode tekster og fine bilder som kan inspirere andre. Jeg håper jeg fremstår som en blid og jordnær jente som setter andre foran meg selv, for det gjør jeg virkelig. Jeg ønsker at bloggen min er ekte, og at dere blir kjent med meg slik som jeg er.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
- En Tag Heuer aquaracer klokke. Jeg så den på armen til Anja Johansen for en evighet siden - og har ikke glemt den. My dream watch!
- En sikkelig ferietur til hvite sandstrender, paraplydrinker og et krystallklart hav så langt øye kan se.
- At min beste venninne @charlottetunes kommer på besøk fra Bergen. Vi reiser til Paris sammen i august, men skulle så gjerne sett henne før den tid.Besøk bloggen til Kristina: www.nouw.com/kfjellhaug