Tävling : Workout Routine Bootcamp

Tävling : Workout Routine Bootcamp

Behöver du motivation och pepp, vill träffa nya träningsvänner, skapa gemenskap? Gillar du tuff och utmanande träning där du svettas och kämpar hårt? Då har vi en rolig tävling för dig! Du kan vinna en plats till dig och en vän på Workout Routine Bootcamp. Träning & hälsa - 10

Vår Nouw bloggare Charlotte Beijer, @Beijer, är Adidas Training Coach, personlig tränare och håller i bootcamps. Charlotte tillsammans med Nouw lottar nu ut fyra platser till 2 lyckliga vinnare som får ta med sig varsin kompis till Workout Routine Bootcamp som startar på tisdag 2 oktober i Adidas Creator Studio i Stockholm.

Den 26 september slogs dörrarna upp till Adidas Creator Studio - en kreativ lekplats där människor kan förena, uttrycka sin attityd, utmana stereotyper och forma framtidens träning. I samband med öppningen av Adidas Creator Studio kör nu Workout Routine Bootcamp igång, och vi vill ge dig + en vän chansen att utmana er själva och kickstarta hösten tillsammans med ett grymt team.


Om Workout Routine Bootcamp 

Under varje pass kommer det alltid vara en kort teknikgenomgång där du får lära dig tekniken på de olika övningarna som vi kommer köra under passet. Under teknikgenomgången har du chansen att ställa frågor kring träning och teknik, få feedback och tips på hur du kan förbättra tekniken.

Upplägget på passen kommer vara helkropp och vi jobbar under tidsintervaller, och du kan därför anpassa övningarna till där du är idag och på så sätt kan du hela tiden utvecklas.

Workout Routine Bootcamp passar både till dig som är nybörjare, till dig som tränar ofta och gillar utmaningar. Fördelen med klasserna är att du kommer få individuell coaching just för att du ska kunna utvecklas och få rätt kontakt med musklerna, vilket i sin tur ger rätt resultat.

Plats: Adidas Creator Studio vid mittenuppgången Hötorget i Stockholm
Tid: Tisdagar & Torsdagar kl 06:45 - 07:40
Start: Tis 2 oktober 2018
Antal gånger:
10 gånger
Klasslängd:
55 min


Så här tävlar du:

För att vara med och tävla om en plats följ dessa enkla steg.

1. Följ @nouw_com och @charlottebeijer på Instagram.

2. Skriv i kommentarsfältet nedan vad träning ger dig.

3. Klart ????????????????Vinnarna presenteras i magasinet & kontaktas personligen måndag 1 oktober!

Tävlingen är nu avslutad, stort grattis till @byelinnilsson & @EllaGrangard !!Omslagsbild: Christopher Carrvik
Bild inne i artikeln: @Beijer


Skribent
Redaktionen