Tävling: #HelloOctober

Tävling: #HelloOctober

Äntligen är det höst på riktigt! Vi säger Hello October och kickstartar hösten tillsammans med Metapic och ännu en härlig tävling. Nu har du chansen att vinna ett presentkort genom att visa upp ett inspirerande & höstigt kollage. Muuta - 27

Nu är det höst, dags för hemmamys och vi vill tända stearinljus om kvällarna, laga mustiga grytor och klä oss i stickade koftor. Oktober är lite som höstens nyår och vi vill därför veta hur just du boostar dig själv och tar dig an hösten på bästa sätt. I samarbete med Metapic ger vi dig en utmaning som vi kallar #HelloOctober.


Tävlingen 

När?
Tävlingen pågår mellan 1/10 och 7/10. Vinnarna presenteras tisdag den 9/10. 3 lyckliga vinnare kommer få ett presentkort värde 1000 SEK på valfri Metapic-butik.

Hur?
Skapa och publicera ett inlägg med ett inspirerande kollage med länkar och produkter från Metapics butiker, temat på kollaget ska vara just #HelloOctober. Våga vara kreativ och utmana dig själv, vad inspirerar & peppar dig under hösten? Visa oss!

Glöm inte att någonstans i inläggets text använda hashtagen #HelloOctober för att göra ditt tävlingsbidrag synligt för oss! Tipsa gärna en kompis på Nouw om tävligen genom att tagga hen i kommentarsfältet nedan ??.


Så aktiverar du Metapic: 

Har du inte redan aktiverat Metapic på ditt konto? Det tar bara ett par minuter att aktivera och komma igång med att tjäna pengar via länkar med Metapic - följ fem enkla steg här:

1. Gå till Nouw.com och logga in på din blogg.

2. Gå till Din blogg / Tjäna pengar

3. Läs igenom villkoren för tjänsten

4. Fyll i dina bankuppgifter

5. Vips - nu är det aktiverat!


Hjälpsamma länkar: 


Stort grattis till våra tre vinnare som skapade otroligt fina & inspirerande kollage som får oss ännu mer peppade på hösten!

@janssonemelie
@majatedenkvist
@emmazetreusOmslagsbild: @amandaparkkinen


Writer
Redaktionen