Tävling: Gå på bio med Nouw

Tävling: Gå på bio med Nouw

Nouw har reserverat två biosalonger till er Nouw-bloggare för en mysig förhandsvisning av filmen ”Second Act". Nu har du chansen att se filmen innan premiären och tävla om biljetter till både dig och en vän! Other - 143

I samarbete med SF Studios


Vi piffar upp en mörk decemberkväll och bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av filmen Second Act i både Stockholm och Göteborg. Kvällen kommer andas New York City och startar med mingel med godis innan det är dags att drömma sig bort från verkligheten till The Big Apple en stund.

Om filmen
Jennifer Lopez spelar Maya som är 40, jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål med livet hon aldrig lyckats uppfylla. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV och ett alter ego, för bevisa att man inte behöver en collegeutbildning för att lyckas i livet, och att det aldrig är för sent för att börja om.Vinn bilder till dig och en vän
Nu har du chansen att vinna två biobiljetter - en till dig och en till en vän. Vi tävlar ut biljetter till 15 bloggare i Stockholm och 15 bloggare i Göteborg. Innan filmen börjar blir det mingel, godisplock och du får en härlig goodiebag.

När och var?
Filmen har premiär för allmänheten den 4 januari men visas i en exklusiv förhandsvisning för Nouws bloggare den 19 december klockan 18.00. Från klockan 17.00 bjuds du på mingel där du får en goodiebag och du kan plocka ihop din egna godispåse innan ni går vidare in till biografen. I Stockholm visas filmen på Filmstaden Scandinavia och i Göteborg på Biopalatset.

Så här gör du för att vara med och tävla:
1. Följ @nouw_com på Instagram

2. Motivera i en kommentar under artikeln vem du vill ta med dig och varför. Skriv även med om du vill gå i Stockholm eller Göteborg!

3. Klart! ??

Tävlingen avslutas måndagen den 17 december kl 16.00!

Tävlingen är avslutad och vinnarna är kontaktade via DM. Stort grattis till alla vinnare!Writer
Redaktionen