Tämän vuoden #Nouw30DayChallengin voittaja

30 päivän bloggaushaaste tuli päätökseensä tiistaina ja tänään on se päivä kun julkistamme voittajat! Other -

Tärkeimmät asiat ensin, haluamme tietysti ensimmäisenä kiittää teitä! Olimme todella iloisesti yllättyneitä positiivisesta vastaanotosta jonka saimme teiltä kun kerroimme että #Nouw30DayChallenge tekee paluun. Ne teistä jotka osallistuivat haasteeseen antoivat kaikkensa ja toteuttivat haasteen kukin omalla tavallaan niin, että se sopi jokaisen omaan tapaan blogata juuri oikein. Tämä oli juuri se mitä kilpailulta toivoimmekin!

Olette kaikki auttaneet levittämään mahtavaa ja inspiroivaa energiaa läpi yhden vuoden synkimmistä kuukausista. Energiaa jota toivomme että jatkatte levittämään Nouwilla - myös tulevaisuudessa.

Tässä ovat #Nouw30DayChallengin vuoden 2018 mahtavat voittajat!


Ensimmäinen sija: @idaangvik - Norja

Juryn perustelut:
Idan blogissa vieraillessasi tulet ihastumaan. Hän on mahtavalla luovuudellaan, kauniilla kuvillaan & loistavalla tyylitajullaan inspiroinut meitä kilpailun jokaisena päivänä. Kun Ida ilmoittautui kilpailuun hän asetti itselleen tavoitteiksi tahtovansa jakaa blogissaan enemmän kokemuksiaan matkailusta ja paikoista joissa käydä. Lisäksi hän halusi tehdä enemmän henkilökohtaisempia postauksia, jotta hänen lukijansa voisivat tutustua häneen paremmin.

Emme ole ainoastaan saaneet kulkea Idan mukana Roomaan vaan olemme myös olleet etuoikeutettuja saadessamme tutustua häneen henkilökohtaisemmalla tasolla. Hän on jakanut hauskoja & persoonallisia juttuja ja kertonut meille myös jännittävästä työstään. Mitä näemme Idan blogia katsoessamme on myös se, että hän on on löytänyt uuden ja persoonallisemman paikan itselleen blogimaailmassa näiden 30 päivän aikana - hänen bloginsa on täydellinen miksaus muotia ja kokemuksia hänen näkökulmastaan. Odotamme innolla mitä tulevaisuudella on tarjota Idalle ja hänen blogilleen!


Toinen sija: @emmafelsing - Ruotsi


Jaettu 3-10 sija:

@mettehogh - Tanska
@tildasofia - Suomi
@elineemma - Hollanti
@kristinw - Norja
@emmaoesterby - Tanska
@andreapalomas - Ruotsi
@matildaogren - Ruotsi
@kajamarie - Norja


PALKINNOT
Ensimmäinen sija: Ida saa lähteä inspiroivalle viikonloppu matkalle Pariisiin ja julkaista oman matka-artikkelinsa Nouw Magazineen matkansa jälkeen.

Toinen sija: Emma saa valita itselleen asun Twist & Tangon upeasta kestävän kehityksen vaatemallistosta.

Kolmannesta kymmenenteen sijaan: Kahden vuoden premium membership Nouwiin.

HAASTATTELU IDAN KANSSA
Lauantaina pääset lukemaan artikkelin siitä kun juttelimme voittajamme Idan kanssa! Keskustelimme muun muassa motivaation löytämisestä blogiin ja tulossa olevasta matkasta Pariisiin. Ja tottakai saat myös tietää miten hän reagoi kuullessaan mahtavan uutisen siitä, että oli voittanut pääpalkinnon!


Skribent
Redaktionen