"Ta en dag av gangen"

Denne ukens blogg er Martine Eik Ljostveit! På bloggen får vi lese om hverdagen hennes ved siden av jobb - i tillegg til hennes vakre naturbilder. Vet du hva Martines skjulte talent er? Klikk deg inn for å bli kjent med henne! Profile - 3

Hei Martine, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Det går veldig fint med meg takk! Det å være ukens blogg er utrolig stat og gøy, jeg har så mye på lager som jeg gleder meg veldig til å dele med dere. Det kommer til å være en rød tråd gjennom hele uken og ett tema som vil komme innom alle innleggene denne uken.

Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
På bloggen min kommer jeg til å dele om hvordan min hverdag er, natur fotografi og generelt hva jeg gjør på fritiden uten om jobb.

Hva er ditt beste fototips?
Mitt beste fototips er å fotografere ute i dagslys, selv om det er sol eller regn. Det er kun opp til deg selv, er du innstilt på å ta gode bilder så blir det gode bilder uansett hvilke vær og lys det er.

Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Min lørdagskveld tilbringer jeg som oftest på jobb, men når jeg en sjelden gang har fri, finner jeg på noe med gode venninner eller har hjemme kos med familie med noe godt i skålen og setter på en bra film om det ikke er noe kjekt på TV.

Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av bloggere som reiser mye og har inspirerende bilder som jeg interesserer meg for.

Bloggere som inspirerer meg er først og fremst @henriettehonsrud som er en inspirerende og motiverende skjønnhet. Så har vi @maddekk som får meg inspirert av vakre bilder fra turene hun har hvert på og skriver godt. Til slutt men ikke minst så har vi @ingridbjugan som er en mote skjønnhet og inspirerer meg med outfit bilder hver uke og kleskombinasjoner.

Hva er ditt skjulte talent?
Mitt skjulte talent er interiør, men mitt ikke-skjulte talent er fotografering, men om det er noe jeg liker veldig godt, så er det å dekorere leilighet, hus og finne gode løsninger på ting, og ha en rød tråd i rommet.

Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år ser jeg for meg at jeg har bosatt meg i eget bygget hus, med en kjæreste/mann og barn. Jeg ser også for meg at jeg har ett fagbrev og har videre bygget på fotografi som en mer jobb enn hobby.

Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Fremgangsoppskriften for meg og min blogg er å ta en dag av gangen, og vil bruke bloggen som en del av min hverdag og kunne få vise hva fotografi betyr for meg.

Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå
En fotoreise

Ett studio

Ny garderobe

Besøk bloggen til Martine: www.nouw.com/martineeljostveit