"Ta alltid för många bilder när du fotograferar"

"Ta alltid för många bilder när du fotograferar"

Veckans blogg är Josefin som önskar sig en shoppingresa till London och som älskar myskvällar. Läs hennes intervju här nedan! Profile -

Hej Josefin, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår toppen. Det är jätteroligt att få vara veckans blogg. Jag är så taggad!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
I min blogg delar jag med mig av min vardag i bilder och text. Vad jag gör, vad jag har på mig och vad jag tänker. Min passion i livet är kläder så det blir det en hel del av. Ja, men livet helt enkelt.

Vilket är ditt bästa fototips, generellt?
Hmm.. Det skulle nog faktiskt vara något så tråkigt som att ta många bilder på det du fotar. Ska du till exempel fota en fin palm, ta då 15 bilder istället för 3. Då finns det garanterat något material att använda. För det finns ju inget värre än när man i efterhand tittar igenom bilderna eller ska redigera dem och absolut inga bilder går att använda. Då ångrar man sig enormt.

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag är en riktig mysmänniska och jag älskar mys. Mina vänner brukar göra narr av mig och kalla min blogg för mysbloggen. Trots det skulle jag ljuga om jag inte sa att jag helst spenderar en lördagskväll uppklädd, med vänner och pojkvän på stan med vin som övergår till drinkar och dans.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Fanny Lyckman har alltid varit en stor inspirationskälla och favorit. Även Lisa Olsson, Angelica Blick och Kenza.

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag har nog ingen talang. Jag kan varken vissla, knäppa med fingrarna eller passa tider. Däremot är jag duktig på att slösa pengar (inte spendera utan slösa) och på att äta fort, haha.

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om jag får drömma hej vilt så har jag mitt alldeles egna klädmärke där jag designar kläder och skor. Det hade varit helt fantastiskt! Eftersom att jag då är 30 år är jag gift med min nuvarande pojkvän som är mannen i mitt liv. Och vi har förhoppningsvis också barn tillsammans.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Jag tror mycket på att vara personlig, att man har mycket bilder i bra kvalitét och texter som är välskrivna.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Mest av allt önskar jag mig en egen lägenhet som jag kan inreda samt få vakna upp i varje dag tillsammans med min kärlek. En väska från YSL och en shoppingresa till London hade inte heller suttit fel just nu.

Josefins blogg: nouw.com/longhairedchild