Susanne tipser: Barcelona

Susanne tipser: Barcelona

Nouws blogger Susanne tipser dere om ting å gjøre i den populære byen Barcelona! Fashion -

? Jeg ville tatt en turistbuss første dagen for å få en oversikt over byen, hvor ting ligger og hva jeg vil dra tilbake for å se nærmere på. Gjerne kjøp en to-dagers billett så kan du dra tilbake og se nærmere på attraksjonene dagen etterpå om dere ikke rekker det første dagen. Det gjorde vi i Berlin og det var kjempesmart! De fleste turene tar ikke stort mer enn 2-3 timer og plutselig "kjenner" man byen litt bedre.

? Hvis man ønsker å shoppe ville jeg gjort dette på en hverdag, slik at man slipper at de lokale også er ute og shopper samme dag. Det kan fort bli mye folk, spesielt på outlet eller store merkevarebutikker.

? Jeg ville dratt til et av verdens eldste tivolier som ligger på et fjell i Barcelona, nemlig Tibidabo som også gir en fantastisk utsikt over byen. Dessverre rakk ikke vi å gjøre det når vi var i Barcelona, men neste gang..

? Jeg ville helt klart satt av hvertfall én hel dag til stranden, den var fantastisk fin og ikke så folksom som jeg hadde trodd den skulle være midt i sommerferien. Hva er vel bedre å kunne ha strandferie og storbyferie i ett?

? Ellers er det absolutt å anbefale å leie seilbåt og ta en to-timers lang seiltur utenfor stranden i Barcelona, det er virkelig å nyte livet!

Susannes blog: nouw.com/Susannevedvik

Writer
Redaktionen