Summerburst – fredagen

Summerburst – fredagen

Igår inleddes den första dagen på Summerburst 2012 i Göteborg. Other -

Inget stök bara dans och vev! Så skulle man kunna sammanfatta kvällen. House sätter verkligen igång något och ett stort utedisco kan liksom inte bli fel!  Ville man ha konsertkänsla var det bara att tränga sig långt fram mot scen där de hängivna fantasterna vevade och skrek. Ville man hellre lägga fokus på en schysst utekväll så fanns ju barerna att tillstå!

Programmet och informationen spikades verkligen i sista stund och man förstår att SPG LIVE har haft det tufft med att få ihop festivalen och få allt skulle klaffa. Därför var det en positiv överraskning över hur smidigt området var uppbyggt och vilken total förändring Valhalla IP genomgått.

Musikmässigt så gav Axwell mest tryck under hela kvällen. Det blir väl så när de flesta kan känna igen låtarna och bara köra. Så det är bara att tacka och bocka Mr Axel Hedfors. Calvin Harris var också schysst speciellt bra var såklart Bounce och Let's Go, även om man kan tycka att det var lite snett att börja med de mest kända låtarna och avsluta med de mindre lyssnade. Avslutningsakten Deadmau5 var cool, ljusshow utan dess like och grym musik. Love!

En helkväll i som levererade alla typer av människor, alla sorters väder och house med mixat utbud blev såklart grym och jag låter bilderna nedan tala sitt tydliga språk. Nu är det bara att ladda inför dagens show, sol och Avicii kan inte bli annat än perfektion!

 

Writer
Beata Klein