"Suhtaudun intohimolla kaikkeen mitä teen"

Viikon bloggaajamme säkenöivä Sarah Thors omistaa vain matkalaukullisen tavaraa ja elää päivä kerrallaan. Lue artikkelista mm. minkä neuvon hän antaisi 15-vuotiaalle Sarahille, ja miten hän tykkää rentoutua! Profile - 3


Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen Sarah Thors, 25 vuotias suomenruotsalainen Vaasasta, joka suhtautuu elämään todella spontaanisti. Muutin Turkuun 5 vuotta sitten opiskelemaan liiketaloutta Yrkeshögskolan Noviaan. Opiskelut jäivät vähän tauolle, kun sairastuin pahaan masennukseen, joka lukitsi minut kämppääni puoleksi vuodeksi. Päästyäni tämän yli päätin lähteä matkustelemaan koska tiesin tarvitsevani jotain uutta. Olen matkustellut puoli vuotta ja nyt olen Suomessa käymässä ja kirjottelen lopputyötä. Suunnitelmana on, että noin kuukauden päästä lähden taas matkustelemaan ja silloin suuntana on Kreikka, Italia ja Ranska. Luonteeltani olen positiivinen, hölmö ja suhtaudun intohimolla kaikkeen mitä teen.

Minkä neuvon antaisit 15 vuotiaalle Sarahille jos voisit?
Älä ota elämää niin vakavasti, tee virheitä, pukeudu miten haluat, älä stressaa tulevaisuutta ja ole aina(!) oma itsesi!

Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?
Tämä on ensimmäinen kesä 11 vuoteen kun minulla ei ole vakituista kesätyötä ja olen siitä niin innoissani! Haluan olla spontaani, matkustella, tehdä freelance hommia, uida paljon, viettää kesäöitä hyvässä seurassa ja vaan olla onnellinen. En halua ottaa liikaa paineita siitä, että kesän pitää olla ”paras koskaan” vaan olla stressitön ja elää päivä kerrallaan!


Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Olen bloggaillut jo kymmenen vuotta mutta voisin sanoa, että noin kaksi viimeistä vuotta on ollut enemmän satsattua. Parasta bloggaamisessa on se, että saa olla luova.

Mitä toivoisit saavuttavasi blogillasi?
Toivon että välitän aitoutta lukijoille ja että voin inspiroida ajattelutavallani ja tyylilläni. En ajattele blogiani mitenkään työnä koska se on niin hauskaa mutta olisi kiva, jos blogin kautta avautuisi uusia työmahdollisuuksia.

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Tosi vaikea kysymys koska tällä hetkellä en omista muuta, kun matkalaukullisen verran tavaraa ja elän päivä kerrallaan. Toivon asuvani Espanjassa, tekemässä unelmaduuniani ihanien ihmisten ympäröimänä. Toivon että bloggaaminen on vielä silloin juttu ja että, pitäisin matkailu- ja muotiblogia.


Kuvailisitko meille tyyliäsi neljällä adjektiivilla?
Tyylipuhdas mutta leikkisä, värikäs ja hiukan vintage.

Mikä on paras hiustenhoito vinkkisi?
Öljy! En pystyisi elää ilman hiusöljyä. Tämän hetken lempparini on Moroccanoil.

Mikä on unelma matkakohteesi?
Tämä on vaikea, mulla on niin monta! Foz do iguacu Brasiliassa ja Filippiinit ovat kaksi paikkaa jotka tulivat heti mieleen.

Mitä teet rentoutuaksesi?
Katson Youtubea ja syön suklaata kasvonaamio naamassa (lempparisuklaa tällä hetkellä on ehdottomasti Marabou Co-co!).Seuraa Sarahia:

Blogi: @sarahthors
Instagram: @sarahthors