Stiltips med Kaja Marie

Kaja er det man kan betegne som en blogg-veteran og har vært i "gamet" i mange år. I tillegg har hun mye erfaring innen motebransjen, og har derfor opparbeidet mange tips hun deler med oss! Som hun selv sier: "Stilen min kan være litt schizofren". Hva mer fikk vi vite når vi snakket med henne? Profile - 1

Hei @Kajamarie! Hvordan har du det?

Hei! Jeg har det veldig bra, takk som spør. Jeg har hatt en fantastisk sommer og er klar for en ny og spennende høst. Jeg elsker høsten!

Har du alltid vært interessert i mote?

Jeg har vel i grunn det, i det minste så lenge jeg kan huske. Min første jobb var i en skobutikk da jeg var 16 år og de hadde så mye fint, og det startet vel allerede der. Skylder på at skomanien min kommer derifra, ha ha!

Om du skal plassere din personlige stil i en «kategori», hva ville det vært?

Oj, det er veldig vanskelig. Jeg har alltid sagt at stilen min er litt schizofren, da den endrer seg fra dag til dag og hver sesong. Men jeg vil vel si den er ganske feminin, fargerik og skandinavisk, om det er mulig å kombinere alle de…

Har du en favoritt-trend nå om dagen?

Jeg har fullstending dilla på rosa, bruker det nesten hver dag! Og velour, men hvem har vel ikke det for tiden?Hvor lang tid bruker du på morgenen, og hva er ditt typiske morgen-rituale?

Jeg står opp ca 2 timer før jeg drar på jobb, og på den tiden dusjer jeg, ordner håret, sminker meg, kler på meg, spiser frokost og blogger/redigerer video/div annet på dataen før jeg løper ut døren (alltid litt forsinket). Jeg må alltid ha varmt vann med sitron og ingefær på morgen, dette lager jeg i mens jeg er på badet, så den drikkes før frokost. Jeg ser også alltid på YouTube videoer når jeg sminker meg og ordner håret, er litt kjedelig å gjøre det hver dag så da er det gøy med litt underholdning.

Om du måtte valgt tre must-haves fra garderoben og tre fra toalettmappen, hva ville det vært?

Akkurat nå er det min nye blå velour Gucci veske, mine vintage Levi’s jeans og mine Aquazzura sandaler som er must haves i garderoben, bruker alle tingene flere ganger hver uke.

Hmm, tre must haves fra toalettmappen må være en god ansiktskrem (akkurat nå elsker jeg kremen fra Emma S for sensitiv hud), en god parfyme (Mon Guerlain fra Guerlain er min favoritt for tiden, og det har den vært siden den kom ut i våres en gang) og tørrshampoo, det klarer jeg meg ikke uten (favorittene er Batiste og Moroccanoil!).


Tre kjappe med Kaja Marie;

Luksus eller budsjett?

Luksus når det gjelder vesker og sko, og budsjett for klær og accessories.

Ensfarget eller fargerikt?

Fargerikt, det er svært sjeldent du ser meg i f.eks. helsort eller sort i det hele tatt.

Trender eller tidløst?

Begge? Er egentlig ikke så opptatt av trender, men man blir jo alltid påvirket selvfølgelig.Vil du bli bedre kjent med motepersonligheten? Her finner du henne!

Blogg: Kajamarie.com

Instagram: @kajamariecom

YouTube: Kaja Marie