Steg för steg: Messy Bun

Steg för steg: Messy Bun

I detta reportage visar Elvira er två guider som visar två olika sätt att göra den perfekta "messy bun"-frisyren på. En guide för de med längre och tjockare hår, och en för de som inte har lika mycket hår att jobba med! Beauty -

1 och 2. Dela upp håret i tre sektioner. En stor sektion bak, och två mindre på vardera sida om huvudet. Gör en hårknut av den bakre sektionen och fäst med en tofs och forma den som du vill ha den med hjälp av hårnålar.

3 och 4. Ta sedan hårslingor från de främre hårsektionerna, tvinna dem en efter en och dra bak. Fäst med hårnålar.

5. Klart! Ett bra sätt för dig med långt och tjockt hår att få till den perfekta hårknuten på! Och för er med lite tunnare hår, kika in nästa guide!

1 och 2. Dela in håret i fyra sektioner. En liten sektion på vardera sida om huvudet, och två stora sektioner bak. Börja med att göra en hårknut av underhåret. Fäst med en tofs och några hårnålar. Ta sedan ner överhåret och gör en likadan hårknut av det precis över den redan gjorda hårknuten.

3 och 4. Dra ut båda hårknutarna försiktigt så att det ser ut som att de bildar en enda stor "messy bun", och fäst med hårnålar. Locka sedan det främre håret och dra bak hårslinga efter hårslinga och fäst med hårnålar.

5. Klart! Detta är ett bra sätt för dig som inte har lika mycket hår att jobba med men som ändå vill få till en stor messy bun!

Glöm inte att besöka Elviras blogg för fler hår-guider här!