Steg för steg: Festivalfrisyren

Steg för steg: Festivalfrisyren

Festivalsäsongen är snart igång igen och frågan man ställer sig är då hur man stylar håret snyggast? Hårexperten Elvira guidar oss i en steg för steg guide till den perfekta boho-chica festivallooken Beauty -


1. Ta två små hårsektioner på vadera sida om huvudet och börja tvinna ihop två slingor. Jag började på höger sida, tvinnade och drog sedan bak hårtvisten till mitten av huvudet och fäste med hårnålar. För en mer bohemisk look och för att få till den där festival känslan så lockade jag mitt hår lite slarvigt med min babyliss curling wand.


2. Gör sedan samma sak på den andra sidan. Tvinna och dra bak. Mitt tips, för ett snyggt resultat när du ska fästa den andra hårtvisten är att dra den över och sen under den första hårtvisten. Fäst sedan med hårnålar.3. Nu är den första tvinnade sektionen klar. Gör nu samma sak en gång till. Ta en hårsektion på vardera sida av huvudet.


4. Tvista ihop två hårslingor, precis som du gjorde förut.


5. Fäst sedan på samma sätt som du gjorde den senaste gången genom att dra hårtvisten över de andra, och under och fäst sedan med hårnålar. Gör samma sak på båda sidor.


6. Ska du på festival är blommor i håret nästan ett måste så som pricken över i:et satte jag en blomkrans runt huvudet.


7. Färdigt! Redo för sommaren och alla dess festivaler!