Statement laukut tulevat - oletko valmis?

Statement laukut tulevat - oletko valmis?

Tänä keväänä ei tyydytä mustiin pikkulaukkuihin vaan laukut kilpailevat huomiosta muun asun kanssa. Läpinäkyvyys, kirkkaat värit ja kuviot ovat nyt todella in, katso tästä toimituksen löydöt! Fashion - 4

1. Junkyard // 2. Mango // 3. Monki

Vyölaukut ovat huipputrendikkäitä niin vyötäisillä kuin takin päälläkin. Laukku on jo itsessään niin huomiota herättävä, ettei se kaipaa kummempia printtejä. Tee kuten @mariasagvik ja täydennä lookkisi mustalla logo-laukulla tai ota vaihteluksi vaikkapa punainen väri!

1. Mango // 2. Ginatricot // 3. Mango

Celine näytti mallia ja me seurasimme perässä, läpikuultava laukku on tämän hetken must-have! Laukun sisältö tulee näkymään kaikille, joten valitse mukaan kauneimmat esineesi tai tee kuten ihastuttava @andrearognstad ja laita laukkusi sisään pikkulaukkusi. We love!

1. Asos // 2. Zara // 3. Zara

Keväiset värit ja kuviot näkyvät nyt laukuissakin. Rohkein erottuu keltaisella ja punaisella, mutta hillitympi valitsee mustavalkoisen. Mallia voi ottaa @Kajamariesta joka valitsi villapaitansa pariksi saman värisen laukun!

1. Zara // 2. Zara // 3. Mango

Toimitus ennustaa kesän suurimmaksi trendiksi korityylisiä basket laukkuja, joita on ilmestynyt kauppojen hyllyille jo mielin määrin! Hae omasi ja takaa että kesän trendikkäin rantalaukku on sinun olallasi.