Ställen du absolut inte får missa på Bali

Ställen du absolut inte får missa på Bali

Ska du resa till Bali och behöver lite tips på ställen du inte får missa? Eller är du sugen på att åka dit? Då har du kommit helt rätt - för i detta reportage tipsar vi dig om smultronställen på Bali! Lifestyle -

Moonlight Café - Seminyak

En restaurang som levererar fantastisk frukost, lunch och middag. Du kan få goda juicer, pannkakstorn & grytor som smälter i munnen. Servicen är även den helt otrolig. Sedan borde du absolut bo några dagar i Seminyak. Balis finare del som har bra shopping, god mat & härliga beachbarer.

Gili Trawangan

Om du har tid så tycker jag absolut att du ska ta båten på 2 h ut till ön Gili Trawangan ett par dagar. Du kommer då till en ö utan bilar, paradisstränder och avslappnat folk. Det finns även en hel del smultronställen på ön som Casa Villa där bilderna är tagna. Fråga er fram och ta er dit. Det är en värld för sig.

Uluwatu - ett måste!

Att bo i Uluwatu tycker jag nästan känns som ett måste. Bo nära Padang Padang Beach eller Single Finn's. När du bor där så hyr du moppe och åker till alla fina stränder och ser dig omkring. Stämningen är otroligt avslappnad och det är surfare i varje hörn. För det är även i Uluwatu som du hittar Balis bästa surfställen. Obs, inget att rekommendera för nybörjare. Sedan måste jag rekommendera er till att åka till Single Finn bar. Otroligt utsikt och deras fester på onsdagar och söndagar är legendariska.

Kayumanis - Ubud

Mitt favoritställe på hela Bali är Ubud. För här får du ro i själen och kan verkligen koppla bort stressen. Något som är unikt med Ubud är att naturen är helt fantastisk och därför känns det ganska härligt att bo på ett fint ställe där. Vi bodde två nätter på Kayumanis Villas i Ubud och där erbjuds du den bästa servicen. Vi blev behandlade som prinsessor och vart vi än gick så gapade vi för det var så vackert. Om ni inte bor där så rekommenderar jag er i alla fall till att åka dit och äta middag eller ta en spabehandling. Då får du en hel regnskog som utsikt.

Canggu - Saba Villas

Att hyra villor på Bali är otroligt populärt och det går att hitta flera till rimliga priser. Vi spenderade våra sista dagar i Canggu, ett ställe som är rätt så likt Uluwatu men mycket lugnare. Där hyrde vi en villa på Saba Villas. Det var som att bo i ett paradis. Oavsett så tycker jag även att ni ska spendera några dagar i Canggu för att äta gott, ta det lugnt och återhämta er.