"Stå alltid dig själv närmast"

"Stå alltid dig själv närmast"

Denna veckan får vi följa Judith Foitzik - en tjej med ena foten i modellvärlden och andra i juridiken. Hon gillar frukost, att vara kreativ och vill bygga upp sitt personliga varumärke i bloggen. Här berättar Judith om sina inspiratörer, lärdomar inom modellyrket och önskan om att peppa andra tjejer att våga ta plats. Profile - 10

Hej Judith, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
Jag peppar igång min måndag redan på söndagen. Har som tradition att avsätta lite egentid på kvällen och göra en ansiktsmask eller kanske fixa naglarna. Därefter brukar jag planera vad jag ska ha på mig på måndagen. Tar alltid något jag känner mig bekväm och snygg i så att jag vet att måndagen och veckan startar bra. Måndagsmorgonen påbörjas med en stor kopp kaffe, god frukost och en lista med mina favoritlåtar. Därefter brukar jag planera resten av veckan och på kvällen försöker jag hinna med ett träningspass.

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle beskriva mig själv som en del av två världar. Jag älskar att sitta och plugga hela dagarna utan smink i myskläder och glasögon medan jag den andra dagen gör ett modelljobb eller fotar outfitbilder i klackar och lockat hår. Min blogg är även det en del av två världar. Där får ni ta del av min stil samtidigt som ni får lära känna mig och få inblick i mitt liv som student, modell och influenser.

Varför började du blogga?
Jag började blogga för att jag älskar mode, fotografering och att inspirera andra. Eftersom jag pluggar juridik kände jag att bloggen var ett perfekt sätt att få utlopp för min kreativitet.

Du jobbar ju som modell. Vilket är den största lärdomen du lärt dig under ditt modellande?
Min största lärdom av modellandet är att alltid stå sig själv närmast. Att oavsett vad någon tycker om ens utseende eller kropp veta att jag tycker om mig själv precis så som jag ser ut.Vad gör du helst på helgen?
Jag älskar frukost! Så helgerna börjar jag med en ordentlig frukost, gärna på något av mina favorit frukostställen (Pom och Flora, Greasy spoon eller Strandvägen 1). Därefter en långpromenad eller lite shopping. Kvällen avslutas gärna med ett glas vin och en god middag med nära vänner eller familj.

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
Kenza Zuiten för hennes driv och power. Darja Barannik för hennes coola stil och sätt att matcha färger och mönster. Sophia Roe för hennes stil som jag vill kopiera rakt av.

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt mål med min blogg är att inspirera andra, vara kreativ och skapa ett eget varumärke.

Vad gör Judith om 5 år?
Om fem år har jag tagit min juristexamen. Jag jobbar med något jag brinner för som har en koppling till mode där jag har användning av min juridik. Jag kommer även på något vis peppa andra tjejer att våga vara, ta plats och göra det de vill i livet.

Vad önskar du dig just nu?
Just nu önskar jag mig att det ska bli vår på riktigt eller en härlig resa till något varmt ställe.Judiths blogg: nouw.com/judiths