Spritluckan sommaröppnar på Marstrand

Spritluckan sommaröppnar på Marstrand

Sveriges kanske äldsta söndagsklubb flyttar ut i skärgården. Nattstad vet mer. Other -

Spritluckan på Park Lane är nog Sveriges mest långlevade klubb, den startade redan 1996 och körs varje söndag på Park Lane. Men i år är första gången som klubben flyttar ut i skärgården och blir sommarklubb. Nouw fick en snabbinterjuv med killarna bakom nya Societetshuset på Martstrand som kör Spritluckans söndagar med start imorgon den 1/7.

Vi fick en pratstund med Magnus Albrektson och Daniel Johansson över en skrapig biltelefon när dom är halvvägs till Danmark för att (enligt dem själva) fiska haj?!


Vad händer med Spritluckan i sommar?
Hallå hallå, jovisst, det är sant att en av de mest anrika klubbarna i Sverige, nämligen Spritluckan, flyttar vi in i Oscar den II:s gamle partylya beläget på norra udden på Marstrandsön - alltså Societetshuset. Här i huset har genom åren kungligheter kalaset tillsammans med sötvattenspirater, mopedtrimmare, Hönöfiskare, A,B,C-kändisar och en annan och annan Avenytuffing.

Hur ser en perfekt söndag ut enligt er?
Efter en solig dag på klipporna kan man på Societetshusets veranda avnjuta solen och se den sänka sig som en blodapelsin i horisonten. Mumsfillibaba och riktig ögonfröjd för finsmakare.

Vad är det egentligen man får uppleva ute på Marstrand?
Vi klär Spritluckan i en saltstänkt blomsterkrans och tar vår första kallsup imorgon 19.00. Om ni gillar kombinationen sololja, rosévin, klippdyk, flipperspel, brunbrända kroppar och dans i månskenet kan detta vara sommarens absoluta destination. Snöra på dig speedosen och skit i Avenyns regniga sommarkänsla och kom ut och dela sommarnatten med oss på kusten. Alla skall bada ..helst i champagne

..sen bröts samtalet

<

Societstshuset, Marstrand
Söndag 1/7, 19.00-03.00
Boka bord på 030360600
Härliga Marstrands Tapas för alla plånböcker

 

Writer
Redaktionen