Spakväll med IDUN Minerals och Joanna Fingal

I torsdags bjöd Joanna Fingal tillsammans med det svenska skönhetsmärket IDUN Minerals in till en lyxig spakväll på härliga Högberga gård ute på Lidingö. Läs mer om kvällen, och om den helt nya hudvårdsserien från IDUN Minerals! Beauty - 16

I samarbete med IDUN Minerals

Vad kan vara en bättre definition av vardagslyx en regnig höstdag i november, när tillvaron kan kännas en aning grå, än en härlig spakväll? Och vad kan göra kvällen ännu bättre, om inte att få tillbringa den tillsammans med ett stort gäng vänner? Med detta i åtanke bjöd Joanna Fingal tillsammans med IDUN Minerals in till en lyxig kväll på Högberga gård ute på Lidingö. Gästerna fick under eftermiddagen och kvällen prova den helt nya hudvårdsserien från IDUN Minerals, och lära känna varumärket bakom produkterna.

Precis som IDUN Minerals sortiment av makeup, säljs även den nya hudvårdsserien exklusivt på apotek i Sverige och har därför gått igenom omfattande kvalitetskontroller, för att passa även den allra känsligaste huden. Serien består av åtta produkter, som tillsammans utgör en komplett och effektiv hudvårdsrutin. Hudvården har tagits fram i sverige, i samråd med svenska forskare, och innehåller noggrant utvalda ingredienser för att ge en balanserad hud.


Joanna är ambassadör för IDUN Minerals och har under hösten provat den nya hudvården. Läs mer om Joannas hudvårdsrutin, och om hennes recension av den nya produktserien från IDUN Minerals här!

Gästerna anlände till Högberga gård och möttes av en härlig afternoon tea buffé. Joanna hälsade alla välkomna och berättade om ambassadörsskapet med IDUN Minerals, och om hennes egen IDUN-resa som började redan i tidiga tonåren. Lär mer om den här!

Caroline Thunstedt, produktutvecklingschef på IDUN Minerals höll en intressant presentation av den nya hudvårdsserien, medan gästerna fick känna på produkterna.

Sedan var det dags för spa! Massage, bubbelpool, kallbad, bastu och bubbel. Ja, allt härligt som hör spa till.

IDUN Minerals hade även dukat upp ett bord med utvalda makeupfavoriter, för gästerna att piffa sig med innan middagen. Efter en mysig middag i härligt sällskap var det dags för hemfärd igen. Spana in den nya hudvårdsserien från IDUN Minerals här!

Writer
Redaktionen