Sovmorgon med Joanna & Gustaf

Nu har Nouw's chefredaktör Joanna Fingal och hennes, som hon kallar det smartaste kompis släppt en podd. En podd som ska vara precis som den heter, en podd att vakna till. I första avsnittet diskuteras det huruvida man kan få adhd i vuxen ålder, floating och mycket mer. In och lyssna! Podcast - 10

Joanna och Gustaf! Hur är läget?
Det är bara bra tack, vi är så spända att äntligen få släppa den här podden! I veckan som var så hade vi en lanseringsfrukost för våra vänner och branschkollegor tillsammans med Alpro, som också är vår sponsor för podden och det blev en härlig start på dagen så nu är vi så taggade och glada att podden äntligen finns på Libsyn och Itunes. Direktlänk finns här! (klick)

Vad har vi att förvänta oss av ert första avsnitt?
Ett organiserat kaos, två rookies och förhoppningsvis en lika rolig stund som vi hade när vi spelade in det! Vi pratar modeveckan, floating, varför man ska stå naken på balkongen innan man går och lägger sig och mycket annat. Som bonus så är Joanna orolig för att hon har fått ADHD sedan hon flyttade till Stockholm. Vi tänker att det är precis vad man vill höra på en söndagsmorgon – eller när som helst i veckan.

Hur kom ”Sovmorgon med Joanna och Gustaf” till?
Vi är kompisar sedan länge och brukar ofta ta alldeles för långa luncher där vi agerar amatörpsykologer och talar i munnen på varandra. På den vägen är det och nu tänkte vi låta alla andra lyssna på vårt pladder.

I torsdags styrde ni upp en frukost för era vänner där ni berättade om er nya podcast. För oss som missade eventet, vad hände?
En massa skratt och väldigt många blogg- och poddsamtal med riktiga proffs. Sedan hade vi också en superspännande dryckesprovning med Alpro, som är med och sponsrar vår podd. Alpro Hazelnut var en klar favorit, måste provas! Man missade dock inte det allra viktigaste, för ingen fick tjuvlyssna på podden. Den har världspremiär idag!

Gustaf du är inte aktiv på sociala medier på samma sätt som Joanna. Kan inte du berätta lite om dig själv?
Haha, vad menar du, jag har ju 272 följare på instagram! Men ok, jag är en 36-årig stockholmare som tror att jag är 28. Jag har teorier om nästan allt, som långt ifrån alltid stämmer, och innerst inne drömmer jag om att bli heltidsäventyrare. Det där med sociala medier har Joanna lovat att lära mig.

När ska man lyssna på er podd?
På söndagsmorgnar, eller när som helst när man behöver ta en liten paus från sig själv i en halvtimme och lyssna på två knäppgökar som garvar, leker psykologer och filosoferar över livet.

Direktlänk till avsnitt 1 finns här! (klick)